Diyarbekirspor İzmir hakemlerine karşı bayrak açtı!

2.Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Sakaryaspor’a 3-0 mağlup olan Diyarbekirspor’da açıklama yapan yönetim maçın İzmir bölgesi hakemlerine sert tepki gösterdi.

Haberler 01.04.2022 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde kalma mücadelesi verdikleri Turgutlusporla 3 Nisan Pazar günü yapacaklar final niteliindeki maçn öncesinde Manisadan 1 saat uzaklkta olan zmirden hakemlerin Sakaryaspor maçnda görevlendirilmesinin manidar olduu ifade edilen açklamada, hakem Yiit Arslann yönetimiyle tam bir operasyon çektiine dikkat çekildi.

Merkez Hakem Kurulunun sezon bandan beri maçlarna zmir bölgesi hakemlerini vermesini sert sözlerle eletiren kulübün açklamasnda,Diyarbakrn sahipsizliine de vurgu yapld.

TURGUTLUSPOR MAçI ÖNCESNDE OPERASYON çEKLD

Açklamada,Bu sezon kaç maçmza zmir bölgesinden hakemler verilmi dorusunu saysn biz unuttuk. Ama unutmadmz bir ey var ki sezon bandan beri hakem yönetimleri sayesinde en fazla madur edilen takm Diyarbekirspor olmutur. Turgutluspor ligde kalma yolunda rakibimiz ve bu hafta onlarla oynayacaz. Ne tesadüf ki bu maç öncesinde Sakaryasporla yaptmz maça zmirden hakemler veriliyor. Hakemler de verilen görevi en iyi ekilde yerine getirerek takmmza kym yapyor. Son dakikada oyuncumuz brahim Hasa verilen krmz kart Sakaryallarn bile vicdann yaralad. Ne yaplmak isteniyor, hangi takm veya takmlar kurtarlmak isteniyor? Bizi kurban m seçtiniz? Biz size ne yaptk? Bu kin ve hesaplama neden? Kimseden destek almadan kendi imkanlaryla ayakta duran bu takmn önü neden kesilmek isteniyor?

DYARBAKIR SAHPSZ BIRAKILMITIR

Öte yandan Diyarbakr sahipsiz bir kenttir. Sakaryada okullar bile maç için tatil edilmiken ve tüm seçilmi ve atanmlar tribünde takmlarna destek verirken, sahipsiz ehir halindeki Diyarbakrda tüm kaplar bize kapatlm durumda. Adeta bu ehrin sporda baarl olmasn birileri istemiyor. Yazk edilen Diyarbekirspor deil, koca Diyarbakr ehridir. Biz buna isyan ediyoruz.

Siz sahada adaletsizlik yapabilirsiniz, vicdannz kararm olabilir ama biz ilahi adalete güveniyoruz. Bizim ligde kalma konusunda en ufak bir endiemiz yok. Sahada hakkn gasp ettiiniz bu aslan yürekli sporcular size en güzel cevab sahada baarl olarak verecektir. denildi.

Ana Sayfaya Git