Diyarbekirspor rahatlamak istiyor

2. Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u son dakika golüyle 1-0 yenerek hayati derecede önem taşıyan 3 puanı cebine koyan Diyarbekirspor, bugün final değerinde bir maça daha çıkıyor. Ergene Velimeşespor’la oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Haberler 26.03.2022 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31. hafta karlamasnda Tekirda temsilcisi Ergene Velimeesporla bugün deplasmanda kar karya gelecek olan Diyarbekirsporda tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

32 puanla 14.srada yer alan Diyarbekirspor, 27 puanla 18.srada bulunan rakibini yenerek puan cetvelinde iyice rahat nefes almak istiyor.

Diyarbakr Stadnda saat 14.00da balayacak maçta Malatya bölgesi hakemi Batuhan Gültek düdük çalacak.

KULÜPTEN DESTEK çARISI

Bilet fiyatlarn tüm tribünler için 1 TL olarak belirleyen Diyarbekirspor, kentteki sporseverlerden destek istedi. Kulüpten yaplan açklamada maçn iki takm için tad öneme dikkat çekilerek herkesin tribüne gelerek destek vermesi istendi. Açklamada,Geçen hafta aldmz kritik galibiyetin ardnda bu maç daha da önem kazand.

Rakibimizin de iddetle puana ihtiyac var. Teknik heyet ve futbolcularmzn zorlu bir engeli daha baaryla aacana inanyoruz. Bu süreçte tüm taraftarlarmzdan ve halkmzdan destek bekliyoruz. Takmmzn destee ihtiyac var. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git