Diyarbekirspor’da hazırlıklar başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 15 Martta yeni tip korona virüs salgını nedeniyle ara verdiği futbol liglerinin haziran ayının ikinci haftasında kaldığı yerden devam ettirme kararı kulüpleri harekete geçirdi. Gözlerin çevrildiği bölge kulüpleri hazırlıklara başladı.

Haberler 09.05.2020 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Diyarbekirsporda TFFnin verdii kararn hemen ardnda futbolcular ve teknik heyet kente gelmeye balad. Daha önce dezenfekte edilen tesislerde tüm önlemler alnm durumda. Futbolcular ve teknik heyet, sosyal mesafe ve dezenfekte kurallarna uyarak idman yapacak.

HAZIRLIKLAR BALIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetlerde ise belirlenen bir takvim olmamas dikkat çekiyor. Hesaplarn küme dümenin kaldrlmas ihtimali üzerine yapan kulübün, TFFnin devam kararndan sonra yeni bir planlama yapaca kaydedildi. Önümüzdeki günlerde teknik heyet ve futbolcularn kente gelecei, tesislerin dezenfekte edilerek çalmalara balanaca kaydedildi. Amed Sportif Faaliyetlerin bekledii bir dier gelime ise TFFnin yeni salk koullarn ilan etmesi. Kulüplerin yerine getirmesi gereken koullar ilan edildikten buna göre tedbirler alnaca kaydedildi. TFFnin geçtiimiz günlerde ilan ettii ilk salk protokolü tepkilere neden olmutu.

Ana Sayfaya Git