Diyarbekirspor’da İşler Yolunda

Diyarbekirspor’da 23 Ağustos’ta başlayacak lig maratonu öncesinde işler yolunda. Onursal başkan ve kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı, 20 Ağustos’ta yapılması gereken transfer taksitlerini erkenden ödeyerek futbolculara moral ve motivasyon takviyesi yaparken, Ankara Kızılcahamam’da günde tek idman yaparak çalışmalarını sürdüren takımda moraller yerinde.

Haberler 16.08.2015 - 11:49 Son Güncelleme : 16.08.2015 - 11:49

Diyarbekirsporda 23 Ağustosta başlayacak lig maratonu öncesinde işler yolunda. Onursal başkan ve kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı, 20 Ağustosta yapılması gereken transfer taksitlerini erkenden ödeyerek futbolculara moral ve motivasyon takviyesi yaparken, Ankara Kızılcahamamda günde tek idman yaparak çalışmalarını sürdüren takımda moraller yerinde.

3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR

İlk hafta maçında Ankarada Etimesgut Belediyesporla 3 puan mücadelesine çıkacak olan Yeşil-Kırmızılı takımda 7den 77ye kadar herkes lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Teknik heyet ,her idmandan önce mini toplantılar yaparak lige 3 puanla başlamanın önemine dikkat çekiyor. Teknik patron Bülent Demirkanlı,Nasıl başlarsak öyle gider. Herkes bu bilinçle maça hazırlansın diyerek takımı motive ediyor.

SAĞLIK TESTLERİ VE LİSANSLAR TAMAM

Yeşil-Kırmızılı takım, sağlık kontrollerini başarıyla geçti. Ankarada bulunan İbni Sina Hastanesinde takım halinde sağlık kontrollerinden geçen Yeşil-Kırmızılılarda testlerin başarılı ve sorunsuz geçmesi yüzleri güldürdü.

TFFye borcu olmadığı için lisans işlemlerinde de sıkıntı yaşamayan Diyarbekirspor, bu yüzden yeni sezona sorunsuz hazırlanıyor.

GENç EREN MARAŞA KİRALANDI

Diyarbekirspor, geçen sezonki kadrodan kalma genç futbolcu Eren Kurtulmuşu aynı grupta mücadele ettiği Kahramanmaraş Belediyespora kiraladı. Geçen sezon Fethi çokkeser tarafından Diyarbekirspora transfer edilen Eren, yine çokkeserin çalıştırdığı K.Maraş ekibine 1 yıllığına kiralandı.

Diyarbekirspor, bu ayrılıkla beraber lige 24 futbolcu ile girecek. Geçen sezonki kadrodan 10 ve bu sezon transfer edilen 14 futbolcu kadroyu oluşturuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır