Diyarbekirspor’dan tarihi başarı

3. Lig 1. Grup’ta lider durumda yer alan Diyarbekirspor, 8 sezondur mücadele ettiği bu ligde ilk kez 13.hafta itibarıyla bu kadar başarılı bir grafik çizdi. 11 haftadır yenilmeyen Yeşil-Kırmızılı takım aynı zamanda Türkiye liglerinde en az gol yiyen takımların başında yer alıyor.

Haberler 16.12.2020 - 04:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, rekora doru kouyor. 8 sezondur 3.Ligde mücadele eden Diyarbekirspor, ilk kez bu kadar uzun süre yenilmedi ve 13.haftalar itibaryla en fazla puan toplayarak lider durumda yer ald.

13 maçta rakip fileleri 19 kez havalandran Yeil-Krmzl takm,kalesinde gördüü 7 golle Türkiye liglerinde en az gol yiyen takmlarn banda geliyor. 13 maçn tamamnda kaleyi koruyan Salih enba kalesini gole kapatt.

Diyarbekirspor, ligdeki tek yenilgisini 2.haftada kendi sahasnda Bucaspor 1928e 2-1 yenilerek ald.

enol Demir le çk Yakalad

Yenilginin ardnda göreve gelen teknik direktör enol Demir, yenilgi yüzünü unutarak takm zirveye tad. 4.haftadan bu yana lider durumda bulunan Demirin örencileri 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlikle 29 puan toplayarak gösterdii çkla bu süreçte Türkiye liglerinin en baarl takm oldu.

Pazar günü Belediye Derincesporla deplasmanda karlaacak olan Diyarbekirspor,24 Aralkta Diyarbakrda Arnavutköy Belediyesi Gençliksporla karlaarak sezonun ilk yarsn tamamlayacak.

Avar :Bizim çin Her Maç Final Havasnda

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, takmn u ana kadar ortaya koyduu performanstan memnun olduklarn dile getirerek hedeflerinin öncelikle devreyi lider tamamlamak olduunu söyledi. Avar,Her maça final havasnda hazrlanarak bugünlere geldik. Bundan sonra da ayn ciddiyet ve anlayla yolumuza devam edeceiz. Kulübümüzün 8 yllk ampiyonluk özlemine son vererek uzun yllardr baarya hasret kalan kentimizi mutlu etmek istiyoruz. lk yardan kalan iki maçmz kazanmak için elimizden geleni yapacaz. Bunu baaracak güce ve inanca sahibiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git