Diyar'da Toysal Gitti

Diyarbekirspor teknik direktör Bayram Toysal ile yollarını ayırdı

Haberler 21.11.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Teknik Direktör Bayram Toysal ile karlkl anlaarak yollarn ayrd. Kulüp yönetiminden yaplan açklamada, Teknik Direktörümüz Bayram TOYSAL ile karlkl anlaarak yollarmz ayrm bulunmaktayz . Kendisine ve ekibine vermi olduklar emekleri için teekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaamlarnda baarlar diliyoruz denildi.

KMSEYE KIRGIN DELM

Ayrlma talebinin kulüpten geldiini ve kendisinin de bunu sayg ile karladn belirten Toysal ise,ampiyonluk yolunda rakibimiz olan önemli bir takmdan deplasmanda 1 puan aldk. Dün maçtan sonra ayrlma konusunda benimle bir görüme olmad.Takm Diyarbakra döndü. Ben de ailemle görümek için Ankaraya gittim. Sal günü Turgutluspor maç hazrlklari için Diyarbakra gelecektim. Akam TRT Kürdide görevime son verildiine dair yorum yapld.

Sportif Direktör Numan Polat arayp bunu sordum,bana Feyzi bakann böyle bir talebi olduunu söyledi. Ben de sayg ile karladm ve karlkl anlap yollarmz ayrdk. Sal günü Diyarbakra gelip herkesle vedalaarak ayrlacam. Burada ampiyonluk yaamak istiyorduk ama olmad. Futbolda bunlar var. Ne futbolculuumda ne de antrenörlük hayatmda sorun olmadm. Edebimi ve saygm her zaman korumasn bilirim. Diyarbekirspora baarlar diliyorum.nallah hak ettii ampiyonlua ulaacak buna inanyorum. Asla krgn deilim.Nasl geliyorsak öyle de gideceiz. çaltm sürede bana destek veren herkese teekkür ediyorum.Diyarbakr her eyin en iyisini hak ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git