Eğilspor’dan rekor başarı

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Eğil Gençlikspor, grup aşamasında oynadığı 16 maçın tamamını kazanarak rekor başarı ile Play-Off’a kaldı.

Haberler 05.04.2022 - 02:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbolculuk döneminde en önemli savunma oyuncular arasnda yer alan teknik sorumlu Zafer Gördük,Bakanmz Zeynel Yüce ve yönetim kurulumuzun salad destekle Play-Offtan da ampiyon olarak Süper Amatör Ligine yükselmek istiyoruz. diye konutu.

BAARIDAN BAARIYA KOTU

Diyarbakr amatör futbolunda uzun yllar krlmas güç bir galibiyet rekoruna imza atld.

Grup aamasnda oynad 16 maçn tamamn kazanarak hiç puan kaybetmeyen Eil Gençlikspor, att 59 gole karlk kalesinde sadece 6 gol yedi.

lçe tarihinde bir ilk olan spor tesisinin kazandrlmasnn ilçede sporun ivme yakalamasnda önemli pay olduunu anlatan Eilspor teknik sorumlusu Zafer Gördük, kolej havasnda bir takm meydana getirdiklerini ve bunun da sahada baarl olmalarn saladn söyledi.

SÜPER AMATÖR LGNE YÜKSELMEK STYORUZ

Hedeflerinin bu baary sürdürerek Diyarbakr Süper Amatör Ligine yükselmek olduunu belirten Gördük,Birlikte düünen bir takm meydana getirdik. Saha içinde ve saha dnda bütünletik. Bunda en büyük pay kulüp bakanmzn ve yönetimimizindir. Rahat bir ortamda maçlara hazrlanmamz salyorlar. 16 maçn tamamn kazanarak 59 gol atp sadece 6 gol yememiz büyük baar. Bizim için asl baar Süper Amatör Ligine yükselmek olacak. Bunu baarmak için çok daha fazla mücadele etmemiz lazm. Bu baary da inallah gerçekletireceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git