Ergani çoştu!

Süper Amatör Futbol Liginin güçlü ekiplerinden Erganispor, deplasmanda karşılaştığı Alipaşaspor'a acımadı. Karşılaşmayı 3-0'lık farkla kazanan Erganispor, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Haberler 18.12.2016 - 13:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Oynad futbolla göz dolduran ve rakiplerinin korkulu rüyas haline gelen Erganispor, dün deplasmanda Alipaasporla karlat. Seyrantepe spor tesislerinde oynanan maçta ampiyonlun güçlü aday Erganispor, ligin genç takmlarndan Alipaaspore gol yadrd.

Sar-Siyahl ekip, Murat ve Umut ile Denizin golleriyle, Alipaasporu 3-0lk farkl bir skorla yenerek, üç puan alan taraf oldu.

Maç sonras açklama yapan Erganispor Kulüp Bakan Ekrem Senvar öyle dedi;

Deplasmanda ligin genç koan ekiplerinden Alipaasporu 3-0 yenerek ampiyonluun en büyük favorisi olduumuzu gösterdik. Artk her maça bir final gözüyle bakyoruz. Bu anlaml galibetten dolay teknik heyetimi ve futbolcularm kutluyorum.

DYARIN SON RAKB KOMUDAN

2.Lig ve 3.Ligde 2016-2017 sezonu ilk yars Pazar günü oynanacak 17. hafta maçlaryla tamamlanacak. Sezonun ikinci yars 15 Ocak 2017de start alacak.

3.Lig 3.Grupta ampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, son hafta maçnda kendisi gibi zirve hesaplar yapan Elaziz Belediyesporla kendi sahasnda karlaacak.

Diyarbekirspor, Seyrantepe Stadnda saat 13.00da balayacak maçta mutlak galibiyet hedefliyor.

Yeil-Krmzl takmda krmz kart cezals Emir Alagöz forma giyemeyecek.

K TAKIMIN STATSTKLER

Diyarbekirspor, bu sezon evinde oynad 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi alarak hanesine 18 puan yazdrrken,20 gol atp kalesinde 9 gol gördü.

Elaziz Belediyespor ise 8 deplasman karlamasnda 3 galibiyet,4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 13 puan toplarken,8 gol atp 6 gol yedi. Elaz temsilcisini, Amedsporun eski futbolcularndan Hayati çubukçu çaltryor.

Karlamay Manisa bölgesi hakemi Emre Abar yönetecek.

Ana Sayfaya Git