Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 yenildi

Tuzlaspor, Florya'da Galatasaray'a konuk oldu. Ezeh'in hat-trick yaptığı maçtan Tuzlaspor 6-2 galip ayrıldı.

Haberler 29.01.2022 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray ve Tuzlaspor lige verilen arada hazrlk maç yapt. Florya Metin Oktay Tesislerinde 1. Lig ekibi Tuzlasporu arlayan Galatasaray ekibi farkl yenildi.

Tuzlaspor, sar-krmzl takm 6-2 geride brakt.

Tuzlann golleri Ezeh (3), Onat Kutay, Sedat ve Bardhiden geldi. Galatasarayda ise Onay Kutay kendi kalesine gol atarken Ömer Bayram da topu alara yollad.

Galatasarayn maç sonucu paylamna taraftardan tepki geldi.

Tuzlaspora galibiyeti getiren golleri Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat ahintürk ve Jurgen Bardhi kaydetti. Galatasarayn karlamadaki golleri ise Onat Kutay Kurt (kendi kalesine) ve Ömer Bayramdan geldi.

Galatasarayn 11inde; Berk, Omar, Aytaç, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Bartu, Kerem, Oulcan, Bar, Halil yer alrken, Tuzlasporun ilk 11inde, Philipp, Aykut, Rajko, Ferhat, Lamine, Veaceslav, Tayfun, Francis, Ahmet, Onat vard.

OMAR ELABDELLAOUI YENDEN SAHADA

Öte yandan Omar Elabdellaoui, Tuzlaspor karlamasnda formasna kavutu. 2021 ylna girilirken, ylbanda havai fiek patlamas sonrasnda gözünden yaralanan ve tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, 13 aylk arann ardndan forma giydi. Yurt içi ve yurt dnda çeitli tedavilerden geçen 30 yandaki sa bek oyuncusu Tuzlaspor maçna ilk 11de balad.

Ana Sayfaya Git