Galatasaray, Polonyalı futbolcu Frankowski'yi renklerine bağladı

Galatasaray, Fransa temsilcisi Lens'te forma giyen Polonyalı futbolcu Przemyslaw Frankowski'yi satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haberler 11.02.2025 - 11:03 Son Güncelleme : 11.02.2025 - 11:03

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Lens ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Anlaşma kapsamında Lense 1 milyon avro geçici transfer bedeli ödeneceği aktarıldı. Frankowskinin ise sezonun kalan kısmında 900 bin avro alacağı bildirildi.

Yedi milyon avroluk satın alma opsiyonunun kullanılması halinde Polonyalı futbolcuyla 2027-2028 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Bu anlaşmaya göre Przemyslaw Frankowskiye 2025-2026dan itibaren her sezon için 1 milyon 700er bin avro garanti ücret ödeneceği ifade edildi.

Ana Sayfaya Git