Galatasaray’ın efsanesi Tugay Kerimoğlu yuvaya geri dönüyor!

İngiltere Championship ekiplerinden bir zamanlar milli futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun formasını giydiği Blackburn Rovers, alınan kötü sonuçlar ve liderlik yarışından kopmamak için menajer Gary Bowyer ve teknik ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibinde yaşanan son gelişmeler üzerine Galatasaray ve milli takımın efsanesi Tugay Kerimoğlu’nun ismi yüksek seslerle anılmaya başladı.

Haberler 11.11.2015 - 11:07 Son Güncelleme : 11.11.2015 - 11:07

İngiliz ekibinin son dönemde alınan kötü sonuçlar ve takımın liderlik potasından 17 puan uzakta kalması sonrası harekete geçen Blackburn yönetimi 44 yaşındaki İngiliz teknik adam ve ekibiyle yollarını ayırdı. Kulübün sahipleri tüm teknik heyetin görevinden alınmasını isterken, takımı en azından Play Off potasına çıkaracak teknik adam arayışlarına hemen başladı.

TUĞAY KERİMOĞLU SESLERİ Blackburn Rovers Kulübüne yakın kaynaklar başkanın Bu işi Tugay Kerimoğlu yapar dediği öğrenilirken, İngiliz ekibiyle efsaneleşen Tugay Kerimoğlunun taraftarları ve oyuncuları yeniden kenetleyebileceği konuşuluyor.

Blackburn taraftarlarının Tugay Kerimoğlu konusunda hem fikir olduğu onu yeniden Ewood Parkta görmek istediği de gelen haberler arasında.

Tugay Kerimoğlu, 1999-2001 yılları arasında Celticin ezeli rakibi Glasgow Rangersta oynamış ve daha sonra aralıksız 8 yıl formasını giyeceği Blackburn Roversa transfer olmuştu.

Ana Sayfaya Git