Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Uluslar Ligi Galler - Türkiye maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Cardiff Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek. Ay-yıldızlı ekip, Galler karşısında kazanarak organizasyona üç puanla başlamayı hedefliyor. Milli maç canlı yayın kanalı ve saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Galler-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler - Türkiye maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte muhtemel 11 ve karşılaşmaya dair tüm detaylar haberimizde…

Haberler 06.09.2024 - 09:34 Son Güncelleme : 06.09.2024 - 09:34

Milli maç için nefesler tutuldu! A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçına Galler deplasmanında çıkacak. Ay-yıldızlı ekipte Semih Kılıçsoy sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı. Mustafa Hekimoğlu ise Ümit Milli Takımının aday kadrosuna geçiş yaptı. Tarihinde 9 kez Galler ile karşı karşıya gelen Türkiye 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı. A Milli Takımın deplasmanda rakibi karşısında galibiyeti bulunmuyor. Peki Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galler - Türkiye maçı canlı yayın kanalı, tarihi ve muhtemel 11 bilgisi

GALLER-TÜRKİYE MAçI NE ZAMAN, SAAT KAçTA?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek.

Galler-Türkiye maçı, 6 Eylül 2024 Cuma günü yani bugün Cardiff Şehir Stadında oynanacak.

Heyecan dolu mücadele, saat 21:45te başlayacak.

GALLER-TÜRKİYE MAçI HANGİ KANALDA?

Galler-Türkiye maçı, TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonundan Rohit Saggi yönetecek. Sagginin yardımcılıklarını aynı ülkeden Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak.

Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

SEMİH KILIçSOY KADRODAN çIKARILDI

A Milli Takımın kampına katılan ancak sol kasığındaki zorlanma şikayeti süren Semih Kılıçsoy aday kadrodan çıkarıldı.

Ay-yıldızlı ekipte kalçasında ağrı hisseden ve son antrenmanda takımdan ayrı koşu çalışması yapan kaptan Hakan çalhanoğlunun Gallere karşı forma giymesi beklenmiyor.

Genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemelerinde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Milli Takımının aday kadrosuna geçiş yaptı.

MİLLİ TAKIM ADAY KADRO

A Milli Takımın Galler maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki çelik (Roma)

Orta saha: Hakan çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg), Yusuf Özdemir (Corendon Alanyaspor)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

İŞTE MUHTEMEL 11İMİZ

TÜRKİYE: Mert Günok | Mert Müldür, çağlar, Merih, Kaan | İsmail, Orkun, Hakan, Arda, Kenan | Barış Alper.

Ana Sayfaya Git