Göztepe, kritik maça çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’de yarın Alanyaspor’u konuk edecek Göztepe, kümede kalma umutlarını devam ettirmek adına kritik bir maça çıkacak.

Haberler 19.03.2022 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ZMR (HA) - Spor Toto Süper Ligde yarn Alanyasporu konuk edecek Göztepe, kümede kalma umutlarn devam ettirmek adna kritik bir maça çkacak.

Spor Toto Süper Ligin 30. hafta maçnda Göztepe, yarn Aytemiz Alanyasporu konuk edecek. Gürsel Aksel Stadyumunda saat 16.00da balayacak mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçükün yardmclklarn Serkan Ok ve Mustafa Savranlar yapacak. Karlama öncesinde Göztepe 27 puanla 18. srada, Alanyaspor ise 46 puanla 5. srada yer alyor.

Galibiyetten baka sonuç kurtarmyor

Küme düme hattna en yakn takm olan Giresunsporla arasnda 7 puan fark bulunan Göztepe, kümede kalma adna kritik haftalara girdi. Ligde son 9 maç kalan sar-krmzllar, umutlarn sürdürmek adna Alanyaspor karsnda galibiyetten baka bir sonuç düünmüyor. zmir temsilcisi, müsabakadan beraberlik veya malubiyetle ayrlmas halinde kümede kalma ansn oldukça düürecek.

2 cezal, 4 sakat

Maç öncesinde Göztepede sar kart cezalar bulunan Berkan Emir ve Aytaç Kara, Alanyaspor karsnda sahaya çkamayacak. Sar-krmzllarda sakatlklar süren Atnç Nukan, Moubandje, Burekovic ve Mihojevic de maç kadrosunda yer almyor.

Ana Sayfaya Git