Güneşin doğduğu şehirden şimdi de futbolun coşkusu yükseliyor

"Güneşin doğduğu şehir" olarak bilinen, doğal güzellikleri, pamuğu, kaysısı, yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle farkındalık oluşturan Iğdır artık futboldaki yükselişi ile de gündemde.

Haberler 04.09.2024 - 22:50 Son Güncelleme : 04.09.2024 - 22:50

Bir çok iş insanı İstanbul takımlarına yöneticilik yaparken, Cantürk Alagöz maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek Alagöz Holding Iğdır FKyı 4 yıl içinde amatörden 1.Lige kadar çıkardı. Şimdi hedef yeni bir tarih yazıp Süper Lige yükselmek.
Şehirde Cantürk Alagöz bir halk kahramanı gibi değerlendiriyor. çünkü futbol alt yapısından ihtiyaç sahibi vatandaşlara kadarr herkese dokunuyor.


Küçük şehrin büyük takımı

Alagöz Holding Iğdır FK, 4 yıl içerisinde tam 4 lig çıkararak hem Iğdır hem Türkiye ligleri için bir tarihe imza attı.
Sportif başarının yanı sıra Süper Lig ekiplerini kıskandıran bir tesis projesini de hayata geçiren Doğu Anadolu ekibi, alt yapıda da yeni bir proje başlattı.
Alanında uzman isimlerden oluşan bir teknik ekiple çalışan Iğdır FK, 5 kategoride akademi liglerine katılacak.
Alagöz Holding Iğdır FK kurumsal yapısıyla gelecek için umut saçıyor.

Başkan Vekili Fazıl Alagöz:Iğdır İçin Büyük Hayallerimiz Var

Iğdırımızın hak ettiği yere gelmesi için elinizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz büyük. Bu doğrultuda adım adım ilerliyoruz. 4 yılda BAL Liginden 1.Lige kadar geldik. Bu sezona da iyi başladık. Süper Lige yükselmek istiyoruz. Planlı bir şekilde gidiyoruz. Muhteşem bir tesis yaptık. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Alt yapıda güzel bir hamle başlattık. Bölgenin bir çok yerinden sporcular geliyor. Ait yapı ekibimiz hummalı ve titiz bir süreç yürütüyor. Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız


Alt Yapı Koordinatörü Şükrü Köksal:Böyle Bir Başkan Herkese Nasip Olmaz

Alt yapı projemize 2 yıl önce başladık. Profesyonel takımımızın 1.Lige yükselmesi nedeniyle akademi liglerinde 5 kategoride mücadele edeceğiz. çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Takımlarımız liglere hazır. Yakın zamanda ligler başlayacak. Alanında uzman isimlerden oluşan bir teknik ekip oluşturduk. Akademi liglerinde 5 kategoride mücadele edecek takımlarımızda 125 lisanslı sporcumuz var.
Başkanımız Cantürk Alagöz, 2 yıl önce Iğdır spor şehri olacak demişti. Bazıları bunu hayal bile edemiyordu.
Geldiğimiz noktada Iğdır gerçekten spor şehri oldu.
Keşke bütün başkanların bakışı böyle olsa. Kendi şehrine, gençlere, spora sahip çıkan böyle bir başkan hiç bir yerde bulamazsınız.
İnşallah bizler de başkanımızın bu emeğinin karşılığını vereceğiz.

Iğdır ASKF Başkanı Filit Yıldırım:Bugünleri Hayal Bile Edemezdik

4 yıl önce biz amatördeydik. Bugün geldiğimiz günleri hayal bile edemezdik. Güneşin doğduğu şehirde şimdi futbolun coşkusu yükseliyor.
Cantürk başkanımızın katkılarıyla şehrimizi dünya tanıdı. Bütün imkanları sunuyor. Alt yapı için de elinden gelenin en iyisini yapıyor. Alt yapımız emin ellerde. çok iyi bir teknik ekibe sahibiz. Zamanla bu emekler meyvesini verecek. Bu gençler hak ettiği yere gelecek.
Bize bu heyecanı yaşatan Cantürk başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git