Hakem Provokasyonundan sonra ceza tehdidi

Maçta görev yapan TFF temsilcilerinin raporuyla kulüp ve teknik heyet Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. TFF’nin bu tutumu bölge kulüplerine uygulanan adaletsizliği ve çifte standardı bir kez daha ortaya koydu.

Haberler 04.10.2023 - 12:18 Son Güncelleme : 04.10.2023 - 12:18


Topun çizgiyi geçmediği pozisyonda rakip takıma verilen şaibeli golle 1461 Trabzona 1-0 mağlup olması büyük infiale yol açan Diyarbekirspora Türkiye Futbol Federasyonundan tehdit gibi bir yaklaşım daha geldi.

Maçta görev yapan TFF temsilcilerinin raporuyla kulüp ve teknik heyet Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi. TFFnin bu tutumu bölge kulüplerine uygulanan adaletsizliği ve çifte standardı bir kez daha ortaya koydu.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada hakemlerin akıllara zarar veren gol kararıyla 1461 Trabzona mağlup olan Diyarbekirsporda bu adaletsizliğin yankıları devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonundan tehdit gibi bir karar daha geldi. Maçta görev yapan TFF temsilcisi, televizyonda canlı yayınlanan ve tüm Türkiyenin şahit olduğu skandal hakem kararına tepki gösteren taraftarların tutumunu çirkin tezahürat, bu karara isyan edip kırmızı kart gören teknik direktör Kemal Kılıç ve Sportif Direktör Caner Kuzunun yaklaşımını da sportmenliğe aykırı hareket olarak değerlendirip rapor etti. PFDKya sevk edilen kulübe verilecek cezalar Perşembe günü belli olacak.
KÜFÜRBAZ TRABZONLU FUTBOLCU RAPOR EDİLMEDİ
Maç içerisinde Diyarbekirsporlu futbolcu Serhat Enes çalışanın annesine yönelik galiz küfürler ettiği iddia edilen 1461 Trabzonlu futbolcu Behlül Aydının rapor edilmemesi de büyük tepki çekti. Serhat Enes çalışan, Trabzonlu futbolcunun ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğunu ileri sürerek hakemin bitiş düdüğünden sonra sinir krizleri geçirmiş, zorla sakinleştirilmişti.

Ana Sayfaya Git