Hedef ilk yarıyı lider bitirebilmek

3.Lig 1.Grupta geride kalan 10 haftada 8 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak topladığı 25 puanla zirvede yer alan Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısını lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Haberler 23.11.2020 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalan 5 maçn 3ünü kendi sahasnda ve 2sini ise deplasmanda yapacak olan Yeil-Krmzl kulübün 2.Bakan Ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,youn geçen maç programna ramen u ana kadar baarl bir performans ortaya koyduklarn söyledi.

EDRNESPOR ENGELN BAARIYLA GEçTK

Avar,Hafta içinde sahamzda Edirnesporla karlatmz müsabakada oyuncularmz elinden geleni yapt ilk yarda sahaya arlmz koyamadk ama ikinci yarda oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi ve penaltdan kaptanmz Mehmet Fuat Gölbann at gol ile galip geldik.Son dakikada takmmzdan Okan Dernek krmz kart görmesine ramen galip gelmesini bildik. Hanemize Üç puan yazdrdk ve uan lider durumdayz, ama önümüzde uzun bir maraton ve zorlu müsabakalar var. Biz Diyarbekirspor olarak Edirne Belediyesi Pa Edirnespor maçn unuttuk ve önümüzde Antalyada yapacamz Kemerspor maç var. Rehavete kaplmadan daha iyi çalarak Kemer spor maçna hazrlanacaz. nallah ordanda puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz.dedi.

Ana Sayfaya Git