İyi ve kötü haber

PFDK, Sandıklı Belediyespor’u 3-0 hükmen yenik sayarak 3 puanını da silerken, 3 puanı Büyükşehir Belediyespor’un hanesine yazdırdı.

Haberler 21.04.2012 - 11:25 Son Güncelleme : 21.04.2012 - 11:25

Puanını 57ye çıkaran Sarı-Kırmızılı takım Play-Off yolunda rahatlarken,ağır cezalara çarptırılan Aziz ve Ömer,Play-Offta da yok !.

BEKLENEN KARAR AÇIKLANDI Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Afyonkarahisar ekibinin maç öncesinde iki takım futbolcuları arasında yaşanan ve ligin ilk yarısında Sandıklıda oynanan maçta Diyarbakır temsilcisine yapılan saldırıların tepkisi olan gerilimi fırsat bilerek sahaya çıkmaması üzerine geçen hafta oynanmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Sandıklı Belediyespor maçıyla ilgili beklenen kararını açıkladı. Maçın hakemleri,gözlemcileri, TFF temsilcileri ve emniyet birimlerinin raporlarını dikkate alan PFDK,karşılaşmanın oynanması için tüm şartların mevcüt olduğunu ancak Sandıklı Belediyesporun maçın yapılacağı tesislere gelmesine rağmen maça çıkmadığına dikkat çekerek, Sandıklı Belediyesporu hem 3-0 hükmen ilan etti, hem de 3 puanını sildi.

AZİZ VE ÖMER SEZONU KAPATTI Bu karar, Can güvenliğimiz yoktu diyerek sahaya çıkmayan,Diyarbakırdan ayrıldıktan sonra da kenti kötülemeye yönelik tutumlar sergileyen Sandıklı Belediyespora tokat gibi cevap olurken,PFDK hükmen galip ilan ettiği Büyükşehire 3 puanı verdi. Bu sonuçla puanını 57ye çıkaran Sarı-Kırmızılı takım, Play-Off yarışında rahat nefes aldı.

PFDKtan Sarı-Kırmızılıları üzen 2 karar da çıktı. Sandıklı Belediyespor maçında rakip takım futbolcularıyla kavga eden kaleci Azize,savunma oyuncusu Ömer Denize de 6 maç ceza verildi. Bu iki oyuncu normal lig maratonunda kalan 4 maçta oynamazken,olası Play-Offta da yer alamayacaklar.

Bu arada maçtaki olaylara karışan Sandıklı Belediyesporun antrenörü İbrahim Cezayire de 2 maç ceza verildi.

Ana Sayfaya Git