Kader haftası

Diyarbakırspor,olmak ya da olmamak maçında Konya Şeker’i ,Büyükşehir Play-Off’a giden yolda Kastamonu’yu ağırlarken,Kayapınar ligde kalmak için son kozlarından birini Erzurum’da oynayacak

Haberler 25.04.2012 - 10:40 Son Güncelleme : 25.04.2012 - 10:40

Yeni Diyarbakırspor ise Şanlıurfada K.Maraş Belediyeyi yenip 3.Lige çıkmak istiyor.

DİYARBAKIRSPOR-KONYA TORKU ŞEKER Son dakikada yediği golle ligde kalmak için ipleri Tokatsporun eline veren Diyarbakırspor, ligde iddiası olmayan ancak geçen hafta Balıkesirsporu yenerek tehlikeli olduğunu gösteren Konya Torku Şekersporla karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde Diyarbakırsporda hücümda etkili olan Murat Kürüm ve Mustafa Kuru cezalı,cezasını tamamlayan Hasan İnci ise forma giyebilecek.

Diyarbakırspor bir kez daha taraftarlarından destek bekliyor. Taraftar gruplarının son haftalarda olduğu gibi Cuma gününden itibaren araçla şehir turuna çıkarak çağrı yapacağı belirtildi. Bu arada Konya ekibinde de kart cezalıları İshak ve Ümitin Diyarbakırspora karşı oynamayacağı açıklandı.

Baharın gelişiyle beraber liglerde maç saatleri de değişti. Bu haftaki 2.Lig ve 3.Lig maçları 15.30da başlayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE-KASTAMONUSPOR Spor Toto 3.Ligde bitime 3 hafta kala 58 puanla 4.sırada yer alan Büyükşehir Belediyesporsahasında konuk edeceği Kastamonusporu yenerek Play-Offa kalma şansını yüzde 80lere çıkarmak istiyor. Birincinin 2.Lige direkt çıkacağı, 2,3,4 ve 5inin de Play-Off oynamaya hak kazanacağı grupta Büyükşehir, 6.sıradaki Manavgat Evrensekinin 3 puan önünde yer alıyor.

Pazar günü saat 15.30da oynanacak Kastamonuspor karşılaşması öncesinde Sarı-Kırmızılılarda Yusufun sakatlığı devam ederken,Muhammed kadro dışı,kaleci Aziz,Ömer ve Erhan Eren de cezalı.

ERZURUM B.ŞEHİR BLD.-KAYAPINAR BLD. Bitime 3 hafta kala küme düşme hattındaki rakiplerinden Ankara Demirsporun 5 ve Beylerbeyinin de 4 puan gerisinde yer alan Kayapınar Belediyesporun puan kaybına kesinlikle tahammülü yok. Erzurum Büyükşehir Belediyesporu deplasmanda yenerek rakiplerinin olası puan kayıplarıyla tekrar ligde kalma yarışına ortak olmak istiyor. Puan kaybı halinde ise diğer takımların alacağı sonuçlara göre Yeşil-Sarılı takımın küme düşmesi de kesinleşebilir.

Kader haftasında Kayapınar Belediyesporun önemli eksikleri de var. Volkan Bekçi,Samet ve Yalçın cezalı,Siirtspor maçından sonra üzüntüsünden camı yumruklayan Ramazan ise koluna dikiş atıldığı için oynayacak durumda değil. Sakatlıkları bulunan Ersoy ve Ramizin durumu hafta sonuna kadar netlik kazanacak.

Y.DİYARBAKIRSPOR-K.MARAŞ BELEDİYE Profesyonel liglerdeki takımlarının zor günler geçirdiği bu sezonda Diyarbakır yeni bir profesyonel takım kazanmak istiyor. Erganisporun veda ettiği 3.Lige çıkmaya aday ise Yeni Diyarbakırspor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grupta normal sezonu şampiyon tamamlayan Yeni Diyarbnakırspor, 4.grubun şampiyonu Kahramanmaraş Belediyesporla 3.Lige çıkmak için final oynayacak. Pazar günü GAP Arenada oynanacak tarihi maç saat 14.30da başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar akşamı akşamı Diyarbakıra profesyonel lige çıkmış takım olarak dönmek istiyor.

Ana Sayfaya Git