Kartal zorlayarak aldı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nü zor da olsa 3-2 yenerek, 5. tura yükseldi.

Haberler 28.11.2012 - 21:39 Son Güncelleme : 28.11.2012 - 21:39

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 yenik kapayan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda buldukları 2 golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Kupada zorlandı

Ziraat Türkiye Kupası’na 2. turdan başlayan Beşiktaş, 5. tura yükselene dek oldukça zorlandı.

Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 maçta da kalesinde gol gören siyah-beyazlılar, 2. turda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Niğde Belediyespor’u 2-1 ile geçti. 3. turda BJK İnönü Stadı’nda bu kez Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor’u konuk eden Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçı, ikinci yarıda bulduğu 2 golle 2-1 kazandı.

Son olarak Ankaragücü karşısında da zor anlar yaşayan siyah-beyazlılar, yine ikinci yarıdaki performanslarıyla sahadan 3-2 galip ayrılıp, adını 5. tura yazdırdı.

Batuhan ilk golünü attı

Uzun bir aradan sonra sezon başında Beşiktaş’a dönen Batuhan Karadeniz, bu sezon siyah-beyazlı formayla ilk golünü Ankaragücü’ne attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Batuhan, 86. dakikada attığı golle takımını 3-2 öne geçirerek, kupada 5. tura çıkmasını sağladı.

Batuhan, 1514 gün sonra Beşiktaş forması altında gol atmış oldu. Batuhan, siyah-beyazlı formayla en son 6 Ekim 2008’de Hacettepe’ye gol atmıştı.

Holosko, gollere devam ediyor

Beşiktaşlı Filip Holosko, bu sezonki golcü kimliğini Ankaragücü filelerini de havalandırarak sürdürdü.

Maçın 21. dakikasında gol atan Slovak futbolcu, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 7’ye çıkardı.

Daha önce Spor Toto Süper Lig’de 6 gol atan Holosko, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise ilk kez golle buluştu.

Slovak futbolcu, geçen hafta sonu ligde oynanan Akhisar Belediyespor maçında 2 gol atmıştı.

Bu arada, Akhisar Belediyespor ile oynanan son maçta rakip fileleri havalandıran Roberto Hilbert, Ankaragücü’nü de boş geçmeyerek, penaltıdan bir gol kaydetti.

-Gollü maçlar sürüyor-

Beşiktaş’ın son dönemde olduğu gibi bu akşamki maçı da bol gollü geçti.

Futbolseverler, Beşiktaş’ın son 4 resmi maçında toplam 23 gol izledi.

Siyah-beyazlılar, ligde son 3 maçında Bursaspor ile 3-3 berabere kaldı, Medical Park Antalyaspor’u 5-3, Akhisar Belediyespor’u da 3-1 yendi. Beşiktaş, son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’nü 3-2 yendi ve son 4 maçta fileler tam 23 kez havalandı.

-8 maçtır yenilmiyorlar-

Beşiktaş, Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle, resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 8’e çıkardı.

Ligde oynadığı son 6 maçın 4’ünü kazanan, 2’sinde berabere kalan siyah-beyazlılar, bu süre içinde oynadığı 2 Ziraat Türkiye Kupası maçını da kazandı.

Beşiktaş, bu periyotta ligde Kasımpaşa’yı 3-1, Mersin İdmanyurdu’nu 3-0, Medical Park Antalyaspor’u 5-3, Akhisar Belediyespor’u 3-1 yenip, Trabzonspor ile 1-1, Bursaspor ile de 3-3 berabere kaldı.

’’Kara Kartallar’’, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Ofspor’u 2-1, Ankaragücü’nü de 3-2 mağlup etti.

-Protokol tribünü karıştı-

Karşılaşmanın ilk yarısında Ankaragücü’nün 2-1 öne geçtiği golün ardından protokol tribünü karıştı.

Golün ardından protokol tribününün arka kısmında oturan konuk ekibin yöneticileri sevinç gösterisinde bulundu. Bunun üzerine tribünlerden tepkiler geldi. Görevlilerin yöneticileri uyarmasının ardından ortam sakinleşti.

Öte yandan, karşılaşma öncesi BJK İnönü Stadı dışında iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlikte ise güvenlik güçleri, biber gazı kullanarak olayları önledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır