Kayapınar Belediyesi kadın basketbolcular Play Off'a kilitlendi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunu lider tamamlayan Kayapınar Belediyespor, adını Play Off’a yazdırdı. 10 takımlı grubu 9 galibiyet ve 1 yenilgiyle tamamlayan Diyarbakır temsilcisi, Play Off’ta da başarılı olup, 1. Lige yükselmeyi hedefliyor.

Haberler 31.01.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kadn Basketbol Antrenörü Murat Alcan, ligi lider tamamlayarak, Play Off hedeflerine ulatklarn söyledi. Alcan, Play Offun ilk maçn 31 Ocak çaramba günü Diyarbakrda oynayacaklarn belirtti. Alcan, öyle dedi:

Sezona balarken önce mücadele ettiimiz grubu lider tamamlayp, Play Offa kalmay planlamtk. Allaha ükürler olsun bu hedefe sorunsuz bir ekilde ulatk. Artk önümüzde Play Off müsabakalar var. Play Off müsabakalarna iyi balamak istiyoruz. stanbul Ata Spor Kulübüyle Play Offun ilk maçna çkacaz. Kendi sahamzda yapacamz karlamann hazrlklarn sk bir ekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz güçlü rakibimizi Diyarbakrdan eli bo gönderip Play Off müsabakalarna iyi bir balangç yapmaktr.

Play Offa kilitlendi

31 Ocak çaramba günü Diyarbakrda oynayacak Play Offun ilk maçna tüm basketbol severleri beklediklerin belirten Alcan, Saat 15:00de balayacak karlamaya özellikle tüm arkadalarmz, kulüp yöneticilerimizi ve sporcularmzn ailelerini bekliyoruz. Onlarn yanmzda olmas bize büyük bir güç verecektir. Ama özel çarmz basketbol severleredir. Ksacas basketbol topuna eli demi ve geçmiinde az da olsa basketbol olan herkesin desteini arkamzda görmek istiyoruz. Bunun için 7den 70e herkesi stanbul Ata Spor ile yapacamz maça destek vermeye bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git