Kulüpler Bozuyor,Taraftar Düzeltiyor

Amedspor ve Diyarbekirspor arasında transfer nedeniyle yaşanan gerginlik ve karşılıklı açıklamaların estirdiği kaos ortamına taraftar grupları el koydu. Durumdan rahatsız olan Azrailler,Barikat ve Direniş grupları ortak açıklama yaparak kenetlenme çağrısı yaptı,kulüpleri uyardı.

Haberler 24.07.2017 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor ve Diyarbekirspor arasnda transfer nedeniyle yaanan gerginlik ve karlkl açklamalarn estirdii kaos ortamna taraftar gruplar el koydu. Durumdan rahatsz olan Azrailler,Barikat ve Direni gruplar ortak açklama yaparak kenetlenme çars yapt,kulüpleri uyard.

Bu çekimenin Acsn Kent Ve Taraftar çekiyor

Bizler taraftar grubu olarak sürekli ehrimizin takmlarnn yannda durduk ayrm gözetmeksizin birbirimize srtmz dayadk.Deplasmanlarda bizlere kar ortakça yaplan saldrlara tüm taraftarmz ahit olmutur.

ehrimizin iki güzide takmlar hak etmedikleri yerlerde alt liglerde yer almaktadr.1 milyondan fazla nüfusa sahip olan ve futbol geçmii gayet iyi olan ehrimizin en üst ligte temsil edilmesi gerekmektedir.

Böylesine deerli taraftarlarmza sahipken alt liglerde sürünmenin hezimetini yaamaktayz.

Birlik ve beraberlie en çok ihtiyaç duyduumuz bu dönemde ksr döngülerde yarmak bize herhangi bir kazanç salamad gibi çok büyük bir tahribat yaratmaktadr.

Bizlere kar yapilan onca dümanl unutmamak gerekir.Ancak el ele vererek bu dümanlarla ba edebilir ve ayakta kalabiliriz.Aksi bir durumda hem sportif hem^de genel anlamda baar salanmayaca gibi büyük zararlar görebiliriz.

Son dönemlerde iki kulübümüzün ho karlamadmz ve gereksiz bulduumuz tartmalar bizleri derinden üzmütür.

Sosyal Medya Ve Açklamalar Zarar Veriyor

Eer sportif baary elde etmek istiyorsak bu tür tartmalardan uzak durmakla beraber birlikte kenetlenerek el ele vermemiz gerekmektedir.Eer ortada yanl bir davran var ise bunun çözülme yeri sosyal medya deildir.Salkl iletiimle ve görümelerle yanllar rahatlkla çözülebilir ve sonuç alnabilir.çünkü art niyetli olan ve ehrin birliinden rahatszlk duyan baz mihraklar frsattan yararlanp sahte hesaplarla deerli klüplerimize ar hakaret ve küfür etme cüretini göstermektedirler.Bu tür kiilerin yaptklarn camialarimiza yüklemek eksikliktir.

Son olarak her türlü koulda sevdamz ve akmz olan takmlarmza yürek vermi taraftarlar olarak deerli kulüplerimize açk çARIMIZDIR ;

Lütfen bu tür tartma ve ayrtrmalardan uzak durunuz.Birbirimize daha bir kentlenmeli ve srt srta verip birlikte hedefimize ulamaliyiz.

Bir Daha Olursa Bedelini Ödersiniz

Birdaha bu tür tartmalar fitilleyen ve ehrin taraftarlar arasnda husumete sebebiyet veren hangi klüp olursa olsun EN SERT TEPKY ALACAINDAN VE HALKMZ TARAFINDAN BASKI GÖRECENDEN KMSENN ÜPHES OLMASIN.

Bir dier çarmz ise taraftarlarmza ve grup bireylerimizedir yaanan tüm olumsuzluklar unutmaliyiz.Lütfen ayrtrc ve rencide edici söz ve hareketlerde bulunmaynz.Ayrim yapmadan ehrimizin her iki kulübüne de elimizden gelen destein fazlasn sunmaya ihtiyacmz var.

Hiç bir grubun birbiriyle sknts olmad gibi gayet iyi ilikiler içerisindeyiz .Herkesi bu çarmza kulak verip üstünüze düen gerekli olan açklamay ve taraftarlarmz arasnda ki negatif kutuplamaya son vermeye davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git