Mavi Kelebekler hazırlık maçlarında 5’te 5 yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Antalya’ya namağlup döndüğü Kastamonu’daki turnuvanın ardından çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında da yenilgi yüzü görmeyerek, 5’te 5 yapmış oldu.

Haberler 22.08.2023 - 15:54 Son Güncelleme : 22.08.2023 - 15:59

Türkiyeye büyük bir gurur yaşatarak hentbolda ülkemize ilk Avrupa Kupasını kazandırma başarısı gösteren Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Mavi Kelebekler, yeni sezon hazırlıkları bünyesinde Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonunda Süper Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. 20 ve 21 Ağustosta oynanan iki hazırlık karşılaşmasında da rakibini mağlup eden Mavi Kelebekler böylelikle hazırlık karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmemiş oldu.

YAKIŞIR YERDEYİZ

Burdur ve Kastamonuda çok verimli geçen iki kamp döneminin ardından Antalyaya döndüklerini ve artık lige hazır olduklarını belirten Başantrenör Birol Ünsal, Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen ve kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim isteğimizi kırmayıp Burdur ve Kastamonuda iki kamp gerçekleştirmemizi sağladılar.

Özellikle Kastamonuda ne yapabileceğimizi üç maçta görmüş olduk. İstediğimiz gibi bir hazırlık dönemi geçirdik dedi. Son şampiyon unvanıyla katılacakları EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupasında da son derece iddialı olduklarını dile getiren Ünsal, çıta artık şampiyonlukta ve Konyaaltı Belediyesine yakışan bir yerde. Bu zirveden inmemek için tüm gücümüzle savaşacağız. Herkes Avrupa Şampiyonunu yenmek için oynayacak. Bizler mücadeleyi sahada vereceğiz. Konyaaltını layık olduğu yere taşıyacağız diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sürecini atlattığını ifade eden kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal ise Antalyada başlayıp sırasıyla Burdur ve Kastamonuda devam eden iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kastamonu, Yalıkavak ve Yenimahalle ile yaptığımız üç maçın ardından iki maçta da İzmir ekibini yenerek 5te 5 yaptık. Güzel bir etap oldu dedi.

Ana Sayfaya Git