Payal'ı transfer etti

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, Sivas Belediyespor'da forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncu Gökhan Palay'ı transfer ettiği belirtildi. Biri forvet, 2 oyuncunun daha transferi için çalışmaların sürdüğü kaydedilen açıklamada, Payal'ın, takımın Antalya'daki kampına dahil olduğu bildirildi.

Haberler 30.12.2015 - 11:13 Son Güncelleme : 30.12.2015 - 11:13

Diyarbekirspor, 3.Ligdeki ilk sezonu olan 2013-2014 sezonunda formasını giyen Gökhan Payal ile anlaştı. Teknik direktör Namık Altunsoyun hem Tokatspor hem de Diyarbekirspordan öğrencisi olan ve geçen sezon Sarıyerde,bu sezonun ilk yarısında da Sivas Belediyesporda forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu 1.5 yıllık aradan sonra yeniden Yeşil-Kırmızılı takıma döndü. Gökhanın transferinden sonra gözler sol açık ve forvet transferlerine çevrildi. Bu konudaki çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

YARIM KALAN İŞİMİZ VAR

Kamp çalışmalarına katılarak yeni takım arkadaşları ile tanışan Gökhan,2.Lig ve 3.Ligden gelen tekliflere rağmen şampiyonlukla noktalanması gereken yarım kalan işi olduğu için Diyarbekirsporu tercih ettiğini söyledi. Daha önce Diyarbekirsporda başarılı bir dönem yaşamış olan Gökhanın transferi taraftarlar arasında sevinçle karşılandı.

Medicana Sivassporla olan bonservis sorunu çözülen Gökhan,bu sezon kiralık oynadığı Sivas Belediyesporda 14 maçta forma giydi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır