Kategoriler
Spor 08 Kasım 2026
Anasayfa › Spor › Haber
Spor

Petrolspor’da program netleşti

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Petrolspor, yeni sezonun programını açıkladı.

Haber Merkezi 11 Temmuz 2016 10:56 1

Teknik Direktör sorununu Hasan Vezir ile anlaşarak çözen kırmızı beyazlı ekip, 18 Temmuz’da Batman’da topbaşı yapacak. 3 Ağustos’a kadar Türkiye Petrolleri (TP) Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürecek olan Petrolspor, 2. etap kamp çalışması için Bolu Gerede’ye gidecek. 15 gün Gerede’de kamp yapacak olan kırmızı beyazlı ekip, 4 hazırlık maçı yapacak.

TEKNİK HEYET TAMAM

Geçtiğimiz gün Teknik Direktör Hasan Vezir ile anlaşan Petrolspor, Vezir’in yardımcılığına Cengizhan Köksal’ı, Kaleci Antrenörlüğüne ise Ahmet Aygün’ü getirdi.

Teknik Direktör sorununu çözen Petrolspor’da iç transfer görüşmeleri ise devam ediyor. Veysel Kılıç dışında tüm oyuncularla ön görüşme yaptıklarını belirten transfer komitesi, önümüzdeki hafta sonuna kadar iç transferin tamamlanacağını açıkladı.

Yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, kendi bünyesinde transfer komitesi oluşturdu. Aydın Gülmez başkanlığında oluşan transfer komitesinde As Başkan Engin Karaman, Teknik Menajer Metin Şimşek ve 2. Başkan Hayrettin Gülmez bulunuyo