Rafa Silva'ya yapılan fauller ülkesinde gündemde!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva'ya yönelik faullere dair tartışmalar devam ediyor.

Haberler 17.09.2024 - 16:37 Son Güncelleme : 17.09.2024 - 16:37

Rafa Silva, Trabzonspor maçında Edin Viscanın müdahalesi ile yerde kalırken hakem Ali Şansalan, bordo-mavili futbolcuyu önce uyarmış sonrasında ise VAR incelemesinin ardından kırmızı kart vermişti.

1-1 biten dev maçın ardından Beşiktaşın futboldan sorumlu yöneticisi ve basın sözcüsü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulunurken Rafa Silvaya yönelik faullere tepki göstermişti.

Uçar yaptığı açıklamada Rafa Silvaya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz. Kırmızı kart çözüm değil. Kariyeri bitecekse söyleyin. Büyük bir yatırım yaptık bu oyuncuya. Her maçta tekme yiyor bu adam ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü, dün de Merkez Hakem Kuruluna tepki gösteren MHKye açık mektup başlıklı bir açıklama yayımladı. Açıklamada Daha li·gi·n başında sayılırız. Hakemleri·ni·zi·n faul, kart ve penalti standartları konusunda yıllardır devam eden tutarsız kararlarının maalesef aynen bu sezon da devam etmekte olduğunu görüyoruz. deni·ldi·... Ayrıca MHKya, Faul başına en çok sarı kart gören takımın açık ara Beşi·ktaş olması tesadüf müdür? sorusu yönelti·ldi·...

Rafa Silvaya yöneli·k fauller ülkesi· Porteki·zde de gündem oldu. Porteki·z basınından A Bola, Feyyaz Uçarın açıklamalarını manşete taşırken Beşi·ktaşın Rafa Silva konusundaki· endi·şeleri·ne deği·ndi·.

Haberde Rafa Silvanın Trabzonspor maçı dışında Si·vasspor maçında da Güray Vuralın sert müdahalesi·ne maruz kaldığını ve pozi·syonun VAR i·ncelemesi·ni·n ardından kırmızı kartla noktalandığını yazdı.

Yi·ne Porteki·z basınından Record i·se Trabzonspor - Beşi·ktaş maçı haberi·nde Beşi·ktaş, Rafa Silva i·çi·n endi·şeli· i·fadeleri·ni· kullandı.

Haberde Beşi·ktaş yöneti·ci·leri· i·çi·n endi·şeye yol açan şey, Rafaya yapılan sert müdahale ve veri·len kırmızı karttı deni·ldi·. Haberde Feyyaz Uçarın maç sonu yaptığı açıklamalara yer veri·ldi·.

Ana Sayfaya Git