TFF'den Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu için akreditasyon uygulaması yapılacağını ve Genel Kurulu sadece Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından akredite olan medya mensuplarının takip edebileceğini açıkladı.

Haberler 16.07.2024 - 16:18 Son Güncelleme : 16.07.2024 - 16:18

Türkiye Futbol Federasyonundan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Futbol Federasyonunun 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu için akreditasyon uygulaması yapılacaktır. Genel Kurulu sadece TSYD tarafından akredite olan medya mensupları takip edebilecektir.
Ankara JW Marriot Otelde gerçekleşecek Olağan Mali Seçimli Genel Kurulu tüm kanalların canlı yayınlayabilmesi için yayıncı kuruluş beIN Sports tarafından sinyal üretilecek ve frekans bilgileri ayrıca paylaşılacaktır. Yerleşkeye sadece yayıncı kuruluşun canlı yayın araçlarının girişi mümkün olacaktır. Ankara JW Marriot Otelde gerçekleşecek Olağan Seçimli Genel Kurulun yapılacağı salona yayıncı kuruluş dışında diğer TV kanallarının kameraları alınmayacaktır.
Genel Kurul için akredite olan TV kuruluşlarının; kendilerine özel hazırlanan Karma Alanda röportajlar ve yayınlar yapabilmeleri için kamera kurulumlarını 18 Temmuz sabahı 09.15e kadar tamamlamaları gerekmektedir. Saat 09.30 itibarıyla akreditasyon kartı olmayan hiç kimse, Olağan Seçimli Genel Kurulun yapılacağı kata erişim sağlayamayacaktır.

Ana Sayfaya Git