'Tokat' üstüne tokat

Diyarbakırspor’un bay olduğu haftada Y.Malatya’yı son dakikalarda gelen golle mağlup eden Tokatspor, yarışta ilk kez öne geçti. Yeşil-Kırmızılı takım, maç yapmadığı haftada bir şok daha yaşadı.

Haberler 09.04.2012 - 10:29 Son Güncelleme : 09.04.2012 - 10:29

ARTIK İPLER ELİMİZDE DEĞİL Diyarbakırsporda Spor Toto 3.Lige düşme korkusu her geçen hafta gerçeğe dönüşüyor.3 hafta öncesine kadar 7 önde olduğu Tokatsporun 2 puan gerisine düştü.

Yeşil-Kırmızılı takımın bay olduğu haftada evinde Yeni Malatyasporu konuk eden Tokatspor, 1-1 devam eden maçın son 10 dakikasında galibiyete ulaşarak ligde kalma yolunda son 5 haftaya büyük avantajla girdi.

Maça golle başlayan Tokatspor, ara transferde Balıkesirspordan aldığı Ekremin golüyle 1-0 öne geçti.

SON 3 MAÇINDA 9 PUANA ULAŞTI İkinci yarıda Y.Malatyasporun 65te Aytekle beraberliği yakalaması Diyarbakırsporu bir nebze olsun heyecanlandırdı. Ancak baskısını artıran Tokatspor, Diyarbakırsporu üzüntüye boğan golü 80.dakikada Cemle bularak son 3 maçta 3te 3 yaparak 9 puana ulaştı.

3 hafta öncesine kadar sadece 10 puanı olan Tokatspor, 19 puana ulaşarak ilk kez düşme hattından çıkarken, Diyarbakırspor da haftalar sonra ateş hattına indi.

Gelecek hafta Diyarbakırspor evinde Gaziosmanpaşayı konuk ederken, Tokatspor ise Balıkesir deplasmanına gidecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır