Toprak Razgatlıoğlu da Yusuf Dikeç akımına uydu

Toprak Razgatlıoğlu, Superbike tarihinde üst üste 12'nci yarışını kazanan ilk sürücü oldu. Razgatlıoğlu, kutlamasını Yusuf Dikeç sevinciyle yaptı

Haberler 12.08.2024 - 13:32 Son Güncelleme : 12.08.2024 - 13:32

Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarında 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeçin atışlar sırasındaki duruşu olimpiyatın simgesi oldu.

Dünya çapında viral olan bu akıma son olarak milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu katıldı. Razgatlıoğlu, Portekizde dün düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonasında üst üste 12inci yarışını kazanarak Alvaro Bautista ve Jonathan Rea ile paylaştığı rekorun tek sahibi oldu.

Şampiyona tarihine geçen ve zafer kutlamasını milli atıcı Yusuf Dikeçin Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarında gümüş madalya kazandığı atış tarzıyla yapan Toprak Razgatlıoğlu, piste getirilen hedef tahtasını 12den vurdu.

SPOR VE SANAT DÜNYASINDAN YUSUF DİKEçİN AKIMINA UYAN DİĞER İSİMLER

Nurgül Yeşilçay ise Yusuf Dikeçe olan hayranlığını esprili bir şekilde ifade etmişti.

Cem Yılmaz da o ünlülere katılanlardan biri oldu. Olimpiyat oyunlarını seyretmek için Parise giden Yılmaz, Yusuf Dikeç pozu verdi.

Fenerbahçenin şampiyonlar Ligi 3üncü ön eleme maçında Fransada karşılaştığı Lillee attığı gol sonrası İrfan Can kahveci, sevincini Yusuf Dikeç duruşuyla sergiledi.

Ana Sayfaya Git