Türk futbolunun yükselen değeri Iğdır FK geleceğe umutla bakıyor

5 sezon içerisinde amatörden Trendyol 1.Lig'e kadar yükselen ve bu ligdeki ilk sezonunda da Süper Lig'e çıkarak yeni bir tarih yazmak isteyen Alagöz Holding Iğdır FK'da kulüp başkanvekili Fazıl Alagöz, takımın ilk 8 haftadaki performansını değerlendirdi.

Haberler 07.10.2024 - 15:52 Son Güncelleme : 07.10.2024 - 15:52

Alagöz,Bu seviyeye kolay gelmedik. Bundan sonraki hedeflerimiz için de daha çok gayret sarf edeceğiz. Önümüz açık, ümitlerimiz yüksek ifadelerini kullandı.


1.Ligin ilk 8 haftasında 3 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 11 puan yazdıran Türk futbolunun yükselen yeni değeri Alagöz Holding Iğdır FK gelecek için umutlu.
Doğu Anadolu temsilcisinin kulüp başkanvekili Fazıl Alagöz,lige iyi başlamalarına rağmen daha sonra beklenmedik bir düşüş yaşadıklarını söyledi.


çorum maçıyla yeniden toplantılarına vurgu yapan Alagöz,1. Ligde ilk 4 haftasını lider tamamlamıştık.
Milli maç arasından sonra hiç beklemediğimiz Erok, Keçiören ve Erzurumspor mağlubiyetlerini aldık.
Bu hafta çorumspordan deplasmanda alınan 1 puan çok kıymetli.
Milli maç arasında iyi hazırlanıp, tekrar bir çıkış yakalayıp, devre arasına ilk 6 içerisinde play-offda bitirmek istiyoruz.


1.Lig Türkiyenin en zor ligi.
En alt sıradaki takım 3-4 maç kazanıp üst sıralara çıkabiliyor, Üst sıradaki takımlar 3-4 maç kaybetmesi durumunda alt sıralara inebiliyor.1. Ligdeki ilk sezonumuzda Iğdır halkına ve taraftarımıza layık bir takım oluşturtuk ve hedefimizi Süper lig olarak belirledik. diye konuştu.

Hayallerimize Doğru Koşmaya Devam Edeceğiz


Sportif başarının yanı sıra alt yapı, tesisleşme ve kurumsallaşma adına da güzel işler yaptıklarını kaydeden Alagöz ,Sadece A takımımızı değil Alt Yapımızıda bütçe ayırarak u19, u17 ve u15 Takımlarımızıda Akademi Liglerinde mücadele etmesini sağladık.
Emek Mahallesinde Alt yapı takımlarımızın maçlarını oynanacağı futbol sahası bitmek üzere.
Sözlerimi son olarak Amatör Ligden, 1 lige kolay gelmedik, çok zorlu maçlar ve süreçleri sabırla üstesinden gelerek 1. Lige yükseldik.
İyi günde olduğu gibi kötü günleride birlik ve beraberlik içerisinde aşarak hedefimize adım adım ulaşmak istiyoruz. değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git