Umut sende komşu

Haftayı bay geçiren Diyarbakırspor’un gözü kulağı bugün Tokatspor-Y.Malatyaspor maçında olacak. Bu maçı takibe alan Yeşil-Kırmızılılar, bu nedenle dün Tokat’a çıkarma yaptı.

Haberler 08.04.2012 - 00:11 Son Güncelleme : 08.04.2012 - 00:11

TOKAT KAYBEDERSE SÜPER OLUR Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 28.hafta maçları bugün oynanacak. Bay olduğu için bugünü maç yapmadan geçirecek olan Diyarbakırsporun dikkati küme düşme hattındaki en ciddi rakibi Tokatsporun sahasında Y.Malatyasporla yapacağı maçta olacak. Tokatsporun puan kaybetmesi halinde rakibine göre 1 maçı eksik olan Diyarbakırspor, son 2 haftada kaybettiği avantajı geri alacak. Tokatsporun kazanması durumunda ise Diyarbakırsporun ligde kalma umutları biraz daha sekteye uğramış olacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Stadında saat 14.30da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Özgür Sepin yönetecek.

TEKNİK HEYETTEN YAKIN TAKİP Futbolculara 2 günlük izin veren Diyarbakırspor teknik heyeti bugünkü maçı izlemek üzere dün Tokata gitti. Levent Numanoğlu ve kurmayları hem maçı izleyecek, hem de 2 hafta sonra deplasmanda karşılaşacakları Tokatsporla ilgili analiz yapacak. Yeşil-Kırmızılı camiada 7den 70e kadar herkes 2 hafta önce Diyarbakırsporu yenen Y.Malatyaspordan aynı performansı bekliyor.

Diyarbakırsporun ligde kalma yolundaki bir diğer rakibi Çorumspor ise aynı saatte başlayacak maçta Ankarada Bugsaşsporla karşı karşıya gelecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır