Vestel’den Filenin Sultanları’na özel reklam filmi

Türkiye’de sporun en önemli destekçilerinden Vestel, Filenin Sultanları’nın birinciliğine özel bir reklam filmi yayınladı.

Haberler 28.08.2023 - 09:50 Son Güncelleme : 28.08.2023 - 09:55

Türkiyede sporun en önemli destekçilerinden Vestel, Filenin Sultanlarının birinciliğine özel bir reklam filmi yayınladı.

Vestel, 2016 yılından bu yana destekçisi olduğu Türk voleybolunu dünya arenasında en iyi şekilde temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımına FIVB Voleybol Milletler Liginde elde ettiği başarı için Dünyada Birinciyiz başlıklı özel bir reklam filmi hazırladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün 10uncu Yıl Nutkunda sarfettiği Yurdumuzu dünyanın en mmur ve en meden memleketleri seviyesine çıkaracağız sözleriyle başlayan filmde, Filenin Sultanlarının Milletler Liginde kazandığı maçlardan görüntülere yer veriliyor.

Şampiyonluk görüntülerinin ardından yine Atatürkün 10. Yıl Nutkunda yer alan Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün meden lem, az zamanda bir kere daha tanıyacaktır cümlesiyle devam eden film, Sen istedin ya, muasır medeniyetlerin üzerindeyiz. Dünyada birinciyiz. Voleybolun En İyisiyiz. Biz voleybol ülkesiyiz yazısıyla sona eriyor.

Ana Sayfaya Git