(Video) “Topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2 puan kaçırdıklarını dile getirerek, “Topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik” dedi.

Haberler 21.08.2023 - 23:53 Son Güncelleme : 21.08.2023 - 23:54

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2 puan kaçırdıklarını dile getirerek, Topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik dedi.

Trendyol Süper Ligin 2. haftasında MKE Ankaragücü, Atatürk Olimpiyat Stadyumunda ağırladığı Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Oyunun bütününde topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik. Adana Demirspor ile oynamak kolay değil. Bugün 2 puan kaçırdık ama 1 puan da kazandık. İki tane yeni transferimizin de takıma katılmasıyla daha da iyi bir Ankaragücü izleteceğiz. Adana Demirspora Avrupada başarılar diliyorum dedi.

Maçın Eryaman Stadyumunda yaşanan zemin problemi sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanması hakkında konuşan Tolunay Kafkas, Adana Demirspora jest olması için maç İstanbulda oynandı. Avrupa kupalarından gelecek puanlar ülke için çok önemli. Kendileri Genk müsabakası için Belçikaya İstanbuldan hareket edecekleri için Süper Lig maçını da burada oynadık diye konuştu.

Takıma yeni katılan Morutan hakkında konuşan Kafkas, Bugün Kitsiouyu kanat oynatmak zorunda kaldık. Morutanı sol veya sağ ön tarafta oynatmayı düşünüyorum. Rakibe göre saha içerindeki görevlendirmemizi yapacağız şeklinde konuştu.

Efkan Bekiroğlunun performansı hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, Efkanın bizde daha iyi çıkış yapacağını düşünüyordum. çok kaliteli bir oyuncu. Sakatlıktan sonra yeni yeni kendini bulmaya başladı. Takımımızın en iyi transferlerinden bir tanesi Efkan. Milli takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum dedi.

Ana Sayfaya Git