Yeni Malatyaspor, Bolu'da güç depoluyor

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Bolu'da yeni sezon için kamp çalışmalarını sürdürüyor

Haberler 04.07.2018 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Erol Bulut, Neye ihtiyacmz varsa ona göre transfer yapacaz. u an iki transfer yaptk. Bu ikinin dnda 5 transfer daha olabilir, 4 olabilir, 6 olabilir. Bunu henüz belirlemedik dedi.

Yeni Malatyaspor 25 Haziranda Malatyada balad yeni sezon hazrlklarn Bolu kampyla sürdürdü. Karacasu Beldesinde bir otelde kamp yapan kulüp günde çift antrenmanla yeni sezona hazrlanyor. Antrenman öncesi açklamalarda bulunan teknik direktör Erol Bulut, Ayn 25inde sezonu açtk. 5 günlük bir çalmamz oldu Malatyada. Bir günlük izinden sonra Bolu kampna geldik. Burada da çalmalarmz devam ediyor. u an 16 futbolcu ve 4 kalecimiz var. Birkaç yabancmz bir iki gün içerisinde bize katlacak. Yeni yapacamz transferler var. Bir, iki transfer yaptk. Birisi Alexsic, birisi de Ahmet ldiz. Bu yapacamz transferlerle Topuk Yaylas kampnda yeni transferlerle birlikte yolumuza devam edeceiz. Hazrlk maç yapacaz. Bir maçmz ayn 6snda dieri 10unda olacak. Romen birinci lig takmlar ile olacak maçlar. lk etapta iki maç, ikinci etapta üç maçmz olacak. Ama dier takmlar henüz belli deil eklinde konutu.

Yerli futbolcularn olmasna önem gösterdiklerini ifade eden Bulut, Neye ihtiyacmz varsa ona göre transfer yapacaz. u an iki transfer yaptk. Bu ikinin dnda 5 transfer daha olabilir, 4 olabilir, 6 olabilir. Bunu henüz belirlemedik. Yerli futbolcumuz olmas gerekiyor, onun da üzerinde duruyoruz ama maalesef istediiniz futbolcular bulamyorsunuz, alamyorsunuz. Sözlemesi olan futbolcular var. O yüzden yerli transfer de olacak, yabanc transfer de yapacaz açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git