Yenişehirli sporcular milli takım yolunda

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından eğitilen Diyarbakırlı Delal ve Mazlum, Atletizm Milli Takımı alt yapısına seçildi.

Haberler 07.01.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir Belediyesi Spor Kulübü sporcular yeni bir baarya daha imza att. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Adanada düzenlenen Türkiye Kros ampiyonasnda Atletizm Milli Takmnn Alt Yapsna seçilen Mazlum Tunçer ile Delal Kösenin her zaman yannda olacaklarn söyledi.

BAARILARA MZA ATIYORLAR

Yeniehir Belediyesi Spor Kulübünün bünyesinde bulunan ve çeitli spor dallarnda yetenekli olan sporcularn ulusal ve uluslararas arenada baarl olabilmeleri için tüm destekleri saladklarn belirten Bakan Beikci, Öncelikli hedefimiz yetenekli çocuk ve gençlerimizi yetenekleri dorultusunda sporun çeitli dallaryla buluturmak ve bu yönde eitim vermektir. Sporcu unvann laykyla tamalar ve ilimizi, ilçemizi temsilen kazandklar baarlaryla gurur duymaktr. Türkiye Kros l lçe Karmalar ve Kulüpler Kros ampiyonasnda U14 Kzlarda Delal Köse, U16 Erkeklerde Mazlum Tunçer, Atletizm Mili Takmnn Alt Yapsna seçildiler. Bu sporcularmzn bizlere yaattklar bu gurur motivasyonumuzu daha da arttrmaktadr. Sporcularmzn ve azimle çalan antrenörlerimizin yannda olmaya devam edeceiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git