11 yıl önce boşandığı eşini öldürünce tutuklandı

Mersin'de 11 yıl önce boşandığı eski eşi 47 yaşındaki Şenay Öz'ü kızının gözleri önünde tabanca ile vurarak öldüren 53 yaşındaki Ali Kapu tutuklandı.

Haberler 29.10.2015 - 15:31 Son Güncelleme : 29.10.2015 - 15:31

Olay, geçen pazartesi günü merkez Toroslar İlçesi Tozkoparan Mahallesinde meydana geldi. Ali Kapu, boşandığı eski eşi Şenay Özü, kızı Özlem Kapu ile birlikte evine dönerken sokak ortasında tabanca ile öldürdükten sonra olay yerinde gözaltına alındı. Kapsamlı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin ağabeyi Derviş Kapu ile ağabeyinin birlikte yaşadığı İlknur Keleşi de Silah temin ederek cinayete yardım ettikleri iddiasıyla gözaltına aldı.

BAŞKASIYLA YAŞIYORDU

Ali Kapunun Emniyetteki ifadesinde eşi ile 11 yıl önce boşanmalarına rağmen 4 ay öncesine kadar Belçikada birlikte yaşadıklarını, 4 ay önce de kendisini terk ederek Mersine dönerek burada başka biriyle yaşadığını öğrendiğini anlattı. Kapunun, kızını da birlikte yaşadığı kişinin oğlu ile nişanladığını duyunca evine gittiğini, bu sırada öfkesine hakim olamayarak eski eşini vurduğunu söylediği belirtildi. Ali Kapu, Derviş Kapu ile İlknur Keleş, sorgularının ardından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır