2.5 aylık eşinden şehidine gözyaşı!

Şehit Teğmeni 2,5 aylık eşi gözyaşlarıyla uğurladı

Haberler 18.11.2020 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Silopi ilçesi Irak snr hattnda, teslim olacak teröristleri kararlatrlan bölgeye sevk etmek amacyla girdii Habur çaynda suya kaplan, kaldrld hastanede ehit olan Piyade Temen Burhan Sönmez (29), memleketi Kayseride son yolculuuna uurland. ehidin 2.5 aylk ei Tuba Sönmez, einin fotorafn tayarak, Hakkm binlerce kez helal olsun diyerek gözya döktü.

Piyade Temen Burhan Sönmez, rnakn Silopi ilçesinde Habur çay Irak snr hattnda teslim olacak teröristleri kararlatrlan bölgeye sevk etmek için girdii Habur çaynda akntya kapld. Hastaneye kaldrlan Sönmez, doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamad. ehit Sönmezin cenazesi rnakta düzenlenen törenin ardndan askeri uçakla Kayseriye getirildi.

ehit Sönmezin cenazesi ilk olarak helallik için Melikgazi ilçesi Osmanl Mahallesinde bulunan baba ocana götürüldü. Burada ehidin yaknlar gözya döktü, dua edildi. Helallik alnmasnn ardndan cenaze, tören için Kalemkrd Camiine getirildi. Cenazeye Vali ehmus Günaydn, Tarm ve Orman Bakan Yardmcs Mustafa Aksu, Büyükehir Belediye Bakan Memduh Büyükklç, Garnizon Komutan Tugeneral Aziz Adal, ilçe belediye bakanlar, siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri ve 2,5 aylk ei Tuba Sönmez, ailesi ve vatandalar katld.

ERDOAN BASALII

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, ehit Piyade Temen Burhan Sönmez ve ehit Piyade Uzman çavu Abdurrahman Topuksuzun ailelerine basal diledi. Edinilen bilgiye göre Cumhurbakan Erdoan, rnak Silopi Habur çaynda suya kaplarak ehit olan Piyade Temen Burhan Sönmez ve Hakkari çukurcada Irak snrnda icra edilen operasyon srasnda ehit olan Piyade Uzman çavu Abdurrahman Topuksuzun ailelerine basal mesaj gönderdi.

Ana Sayfaya Git