30 Mayıs korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı

Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 30 Mayıs Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 30 Mayıs Korona tablosu.

Haberler 30.05.2020 - 18:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mart aynda ülkemize giren koronavirüs hayatmz felç etmiken, salgna yakalanan vaka says, günlük korona tablosu her akam merakla aranmakta. 30 Mays Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka says konusunda Salk Bakanl tarafndan açklama yapld m? te tüm detaylar ile birlikte 30 Mays Korona tablosu.

1 Hazirandan itibaren seyahat ve sokaa çkma yasaklar iptal edildi. Sadece 65 ya üstü ve 18 ya alt kiilerin sokaa çkma yasaklar devam ediyor. Günlük vaka says ve ölüm oranna göre önlemlerin derecesi de belirlenecek.

Ülkemizde ilk corona virüs vakasnn tespit edildii 11 Marttan bu yana Salk Bakan Fahrettin Koca; her akam sosyal medya hesabndan corona vaka saysn açklyor. Virüsle mücadelede normalleme planlar da devreye sokuluyor. Bu akam Fahrettin Koca tarafndan yaplacak son dakika açklamalar oldukça merak ediliyor. 30 Mays corona virüs vaka ve ölüm says kaç oldu? Dün akam açklanan son verilere göre 29 Maysta 36.155 test yapld, vaka says 1.141 olurken hayatn kaybedenlerin says ise 28 oldu. Dün iyileenlerin says da 1.594 oldu. Dünya Salk Örgütü tarafndan paylalan son dakika bilgisine göre ise dünya genelinde hayatn kaybedenlerin says 365 bin oldu.

Önce 30 büyükehir ve Zonguldakta geçerli olan daha sonra 15 ile indirilen sokaa çkma yasa hakknda son detaylar u ekilde; 4 Haziran itibariyla hafta sonu sokaa çkma yasaklar tamamen sona erdi. Ayn ekilde ehirler aras seyahat yasaklar da 1 Hazirandan itibaren kaldrld.

30 MAYIS KORONA TABLOSU

Salk Bakan Fahrettin Koca yapt açklama da unlar kaydetti

TEST SAYISI 2 MLYONU GEçT
Türkiye 30 Mays günlük corona virüs tablosu Salk BakanI Fahrettin Koca tarafndan açkland. Bakan Koca açklamasnda unlar ifade etti;

Toplam test saymz 2 milyonu geçti. Düne göre günlük test saymz 3.000 artt. Yeni vaka saymz 1.000in altnda. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralnn ikisine birlikte uymamza bal. DAHA SIKI TEDBR, DAHA Y SONUçTUR.

Ana Sayfaya Git