37 yerinden bıçakladı!

'Ağabey' demeyen yengesini 37 yerinden bıçaklayıp kör etti

Haberler 05.02.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatayda elini öpmeyen 2,5 yandaki yeenini döven Recep lgar (39), sesler üzerine alt kata inen öretmen yengesi Mehtap lgar (34) da aabey demedii gerekçesiyle biri sol gözünden, 37 yerinden bçaklayp, boazn kesmeye çalt. Olayn ardndan gözaltna alnan Recep lgar tutuklanrken, youn bakm ünitesinde tedaviye alnan Mehtap lgar yaam savan kazand, ancak sol gözünü kaybetti.

Hatayda elini öpmeyen 2,5 yandaki yeenini döven Recep lgar (39), sesler üzerine alt kata inen öretmen yengesi Mehtap lgar (34) da aabey demedii gerekçesiyle biri sol gözünden, 37 yerinden bçaklayp, boazn kesmeye çalt.

Olayn ardndan gözaltna alnan Recep lgar tutuklanrken, youn bakm ünitesinde tedaviye alnan Mehtap lgar yaam savan kazand, ancak sol gözünü kaybetti.

Olay, 26 Ocakta Krkhan ilçesi Gündüz Mahallesi Ziyapaa Sokakta meydana geldi. Bir okulda sözlemeli olarak fizik öretmenlii yapan Mehtap lgar, çocuklar 5 yandaki Eylül ile 2,5 yandaki Asyay alt katta oturan kaynpederinin evine gönderdi.

Ailesiyle birlikte yaayan Recep lgar, yeenlerinden elini öpmesini istedi. Ancak Asya, amcasnn elini öpmedi. Bunun üzerine Recep lgar, Asyann elindeki oyunca pencereden atp, onu dövdü. Asyann aladn duyan Mehtap lgar, alt kata indi. Recep lgar, bu kez de kendisine aabey demedii gerekçesiyle Mehtap lgara çocuklarn gözü önünde yumruklarla saldrd.

MUTFAKTAN BIçAK ALIP GÖZÜNE SAPLADI

Evin mutfandan 2 bçak alan Recep lgar, Mehtap lgarn boazn kesmeye çalt. Mehtap lgar, çlklar atp yardm istedi. Bu srada yan odada bulunan kaynvalidesi Aysel lgar, gelinini kurtarmaya çalt. Recep lgar, bça Mehtap lgarn sol gözüne saplayp, vücudunun çeitli yerlerinden bçaklad. Aysel lgar, pencereye çkp sokaktaki komularndan yardm istedi.

ELN YIKADI KAçTI

Mehtap lgar kanlar içinde yere ylrken, kaynbiraderi ise lavaboda ellerini ykadktan sonra evden çkp kaçt. hbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekibinin ilk müdahalesinin ardndan Mehtap lgar, Mustafa Kemal Üniversitesi Aratrma Hastanesine kaldrld.

Krkhan lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri tarafndan yakalanp gözaltna alnan Recep lgar ise emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

YAAM MÜCADELESN KAZANDI

Bir hafta boyunca youn bakmda tedavi gören Mehtap lgar, yaam savan kazand, ancak sol gözü görme yetisini kaybetti. Hayati riski atlatan Mehtap lgar, DHA muhabirine yaadklarn anlatt. Mehtap lgar, hala olayn okunu atlamadn belirterek, bir gözünü kaybetmenin üzüntüsünü yaadn söyledi. lgar, einin ve ailesinin desteiyle bugünleri atlatmaya çalacaklarn, tedavisi bittikten sonra olaya ahit olan çocuklaryla birlikte psikolojik destek alacaklarn ifade etti. lgar, kaynbiraderinden ikayetçi olduunu ve en ar ekilde cezalandrlmasn istediini belirtirken, kocas rfan lgar da einin yannda olduunu dile getirdi.

OLUM DAM EDLSN

Aysel lgar (65) da gelinini yerde görünce kendini kaybettiini, sokaa çkp yardm istediini anlatarak, Alama ve barma sesleri üzerine odaya geldim ve gelinimi kanlar içinde gördüm. O anda kendimi kaybettim. Oluma gücümün yetmemesi üzerine hemen komulardan yardm istedim. Gelinim suçsuz, o melek gibi bir kz. Cani olumun en ar ekilde cezalandrlmasn ve idam edilmesini istiyorum dedi.

KANLI KIYAFETLERN ATMADILAR

Aysel lgar, gelinin olay srasnda üzerinde olan kanl kyafetlerini de gösterdi. Baba Hüseyin lgar da oluna tepki gösterirken, Böyle evlat olmaz olsun dedi. Olaya ahit olan Eylül lgar ise, Kardeim Asya, Recep amcamn elini öpmedi diye amcam annemi bçaklad diye konutu.

Ana Sayfaya Git