4 kişilik aile ölü olarak bulundu

Aynı aileden 4 kişinin cansız bedenleri silahla vurulmuş şekilde bulundu. Yapılan otopsi sonucu 4 kişinin başlarına ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Haberler 30.03.2022 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirnenin Uzunköprü ilçesinde bir evde ayn aileden dede, baba, anne ve oul 4 kii ölü bulundu.

lçeye bal Elmal köyünde aileden haber alnamamas üzerine vatandalar, durumu jandarma ve salk ekiplerine haber verdi.

Jandarma eliinde eve giren salk ekipleri Mehmet, Mehmet, Filiz ve Anl Güneri hareketsiz olarak yerde yatarken gördü. Yaplan kontrolde 4 kiinin de silahla öldürüldüü tespit edildi.

VALLK AçIKLAMA YAPTI

Edirne Valilii de olayla ilgili yazl açklama yapt. Soruturmann devam ettii ifade edilen açklamada, Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfei bulunmu olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir. denildi.

AKRABALARI ACILI

Filiz Günerin kardei Lale Uçar, husumetli olduklar kimseleri olmadn söyledi. Uçar ailenin kendi hallerinde iyi insanlar olduklarn ifade ederek, Onlar hep ilerinde güçlerindeydi, hayvanlarna bakarlard, o kadar. Beni yengem arad, Filiz ablanlarda katliam olmu diye. Bir geldik buraya, beni de içeriye sokmadlar, ablam da göremedim. dedi.

Mehmet Günerin yeeni Ramazan Keskin ise ailenin tamamnn öldüünü çok üzgün olduunu belirtti. Hasan Arc da husumetleri olacak bir aile olmadn ifade ederek, Herhangi bir ey duymadk. Düman falan hiçbir eyleri yoktu. Kendi hallerinde insanlard. Bunlarn belki paralar varsa, onlara zarar verdiyse bilemeyiz. 25-30 tane hayvanlar var ama paralar var m yok mu. Zaten yaknda bir araba aldlar. Para olsa da arabaya baladlar paray. 400-500 bin liraya belki arabay aldlar. diye konutu.

- Köyde yaayan baz kiiler karakolu götürüldü

Filiz Günerin babas Cemal Keser de (74) haberi tarlada aldn söyledi. Kz, damad, torunu ve dünürünün ölümüne çok üzüldüünü belirten Keser, Haneleri kapand yazk. Torun durmadan çalrd, çiftçilikle urard. Babas hayvanclk yapyordu. Yaklak 20 inekleri vard. Sütçü, sütler gelmeyince birini göndermi eve, oradan anlamlar olay. diye konutu.

Jandarma ekipleri olay yerinde ve köyde incelemeye devam ediyor. ncelemenin ardndan evden çkarlan cenazeler, Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Ekipler köyde yaayan baz kiiler ve aile yaknlarn ifadelerine bavurmak üzere jandarma karakoluna götürdü.

Ana Sayfaya Git