ABD'de izole hayat için Rocky Dağları'nda yaşayan 3 kişinin açlıktan öldüğü değerlendiriliyor

ABD'de izole hayat için Rocky Dağları'nda yaşayan 3 kişinin açlıktan öldüğü değerlendiriliyor

Haberler 27.07.2023 - 12:12 Son Güncelleme : 27.07.2023 - 12:12

BBCnin haberine göre, adli tıp yetkilileri, 9 Temmuzda Rocky Dağları’ndaki ücra bir kamp alanında cansız bedenleri bulunan 40lı yaşlardaki iki kız kardeş ile 14 yaşındaki erkek çocuğun ölüm nedenlerine dair açıklama yaptı.

Yetkililer, yapılan incelemeler sonrasında 3 kardeşin soğuk hava koşulları ve açlık nedeniyle ölmüş olabileceğini kaydetti.

Ayrıca yetkililer, ölüm nedenlerinin henüz kesinleşmediği ve toksikoloji raporlarının tamamlanmasını beklediklerini belirtti.

Ulusal basında çıkan haberlere göre, ailenin izole hayat sürmek için geçen yıl yaz aylarında yapmaya başladıkları kamp kış boyunca sürdü.

Ancak 42 yaşındaki Rebecca Vance ve 14 yaşındaki oğlu ile 41 yaşındaki kız kardeşi Christine Vanceın kışın öldüğü tahmin ediliyor.

Rebecca Vancein üvey kız kardeşi Trevala Jara, kız kardeşinin dünyanın gidişatından hoşlanmadığı için ailesiyle birlikte izole yaşamaya karar verdiğini ifade etti.

Gunnison Ulusal Ormanındaki Gold Creek Kamp Alanında 9 Temmuzda yürüyüş yapan bir kişi, çürümüş ceset parçalarına rastladıktan sonra yetkililere haber vermişti.

Yetkililer, iki cesedin kaldıkları çadırda, diğer cesedin ise yaklaşık 2 bin 900 metre yükseklikte bulunduğunu açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git