Aile içi dehşet!

Diyarbakır’da aile içi dehşet. 18 yaşındaki oğlunu öldürdü, eşi ve kızını defalarca bıçaklayıp yaradı.

Haberler 07.12.2021 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekonomik ve sosyal yaamdaki dengesizlik aile içi iddeti körüklemeye devam ederken, Diyarbakr güne dehet verici olayla uyand. Merkez Kayapnar ilçesinde Mahmut Bozkurt evde çkan tartmada 18 yandaki olunu bçakla öldürdü. ei Sabika ve Elif adndaki kzn da bçakla yaralad. çiftin 3 ve 9 yandaki çocuklar komuya snarak olaydan kurtulurken, Mahmut Bozkurt, polis tarafndan gözaltna alnd.

Diyarbakr dehete düüren korkunç olay olay dün sabah saatlerinde Merkez ilçe Kayapnarn Huzurevleri Mahallesi 31. Sokakta bulunan 8 katl apartmann 1inci katnda meydana geldi.

BABA CNNET GETRD

4 çocuk babas 40 yandaki Mahmut Bozkurt, evde çkan tartma sonras cinnet getirerek, mutfaktan ald bçakla 18 yandaki olu Muhammed Semihi daha sonra da ei Sabika ve kz Elifi defalarca bçaklad.

ÖNÜNE GELEN BIçAKLADI

Olaya ahit olan 3 ve 9 yalarndaki dier çocuklar da, babalarn saldrsndan kaçarak binadaki komularna snd. mdat çlklar üzerine komularn durumu ihbar etmesinden sonra olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi.

POLS TESLM OLMASINI STED

Eve gelen Kayapnar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, evi kan gölüne çeviren gözü dönmü Mahmut Bozkurta bça brakarak teslim olmasn istedi. Bir süre polislere direnen Bozkurt, daha sonra bça brakarak teslim oldu.

EV KAN GÖLÜNE DÖNMÜ

Eve giren salk ekipleri korkunç manzarayla karlat. Aldklar bçak darbeleriyle ar yaralanan ve kanlar içerisinde kalan Muhammed Semih, Sabika ve Elif Bozkurta burada ilk müdahaleyi yapt.

18 YAINDAK MUHAMMED OLDU

18 yandaki Muhammed Semih burada yaplan bütün müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Yaral anne Sabika ve kz Elif Bozkurt ambulansla hasteneye kaldrld. Elif, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine, anne Sabika ise Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Aratrma Hastanesine kaldrlarak burada tedavi altna alnd.

Polis, geni güvenlik önlemi ald soka giri ve çklara kapatt. Evde yaplan incelemenin ardndan Muhammed Semihin cansz bedeni otopsi yaplmaz üzere adli tp kurumuna götürüldü.

çOCUKLAR KORUMAYA ALINDI

Olay srasnda babalarnn dehetinden korkan ve komuya snan iki karde, Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü çocuk ube ekiplerince korumaya alnd.

OLAYI NAMUS MESELESNE BALADI

Kayapnar lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Aratrma Büro Amirlii ile Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekiplerince gözaltna alnan Mahmut Bozkurt sorguya alnd. Bozkurt, ilk ifadesinde olay namus meselesi yüzünden gerçekletirdiini öne sürdüü bildirildi.

3 KEZ UZAKLATIRMA KARARI ALINMI

Mahmut Bozkurta daha önce aile içi iddetten ilem yapld ortaya çkt. Bozkurta, 3 kez uzaklatrma karar alnd ve geçen Kasm aynda sona eren kararn ardndan, Sabika Bozkurtun eiyle bart için talebinin olmad örenildi. Olayla ilgili kapsaml soruturma devam ederken, baz kiilerin de ifadelerine bavurulduu bildirildi.

Ana Sayfaya Git