Aileler dikkat!

TikTok’ta ''Kafatası Kırıcı'' trendi ölüm saçıyor! Son zamanların en çok kullanılan platformu TikTok'ta yer alan 'Kafatası Kırıcı' akımı insanların ölümüne sebep oluyor.

Haberler 01.04.2021 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni ve son derece tehlikeli bir trend TikTokta yaylmaya balad. Ölümcül Mavi Balina oyununa benzetilen Kafatas Krc trendi, oldukça ciddi sorunlara yol açabiliyor. u anda popüler video paylam uygulamas TikTokta trend olan tehlikeli oyun üç kii ile yaplyor. lk olarak sa ve soldaki kiiler havaya zplyor. Daha sonra ise ortadaki kii zplarken, dier iki kii havaya sçrayan kiiye çelme takyor ve ortadaki kii yere ylyor. Bu tuhaf akm nedeniyle ciddi beyin sarsnts geçirenler, ya da ölenler olduu iddia ediliyor.

Kafatas krc, meydan okuma yoluyla yaylyor ve bu durum ebeveynleri endielendiriyor. Güvenlik önlemi olmadan, üstelik tan üzerinde yaplan trend velileri de ayaa kaldrd. lk olarak Venezuelada bir okulda çekilen ve buradan dünyaya yayld düünülen akm sonucu Brezilyada bir lise örencisinin hayatn kaybettii söyleniyor. Ayrca yaplan tehlikeli harekete maruz kalan iki örencinin de yaraland kaydedildi.

Ana Sayfaya Git