Alişan son dakika şoku anlattı Ünlü türkücü Alişan Buse Varol çifti kaza yaptı! Takla atarak durabildi

Alişan Son dakika haberlerinde Alişan BUse Varol çiftinin Manisa'da kaza geçirdiği haberleri gündeme çıktı. Şarkıcı Alişan Buse Varol ve çocuklarının buluduğu araç eyrhaldeyken takla atarak durabildi.

Haberler 24.06.2020 - 18:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alian Son dakika haberlerinde Alian BUse Varol çiftinin Manisada kaza geçirdii haberleri gündeme çkt. arkc Alian Buse Varol ve çocuklarnn buluduu araç eyrhaldeyken takla atarak durabildi. Sonrasnda da herkes Alian ödü mü eklinde ürkütücü aramay yapmaya balad. Kazadan Alian ile araçta bulunan ei Buse Varol ve olu Burak (2) yara almadan kurtulurken, ailenin yabanc uyruklu çocuk bakcs ise olay yerine gelen ambulansla Akhisardaki özel bir hastaneye kaldrld

stanbuldan zmire gittii örenilen Aliann kulland 34 BAB 35 plakal cip, zmir-stanbul Otoyulunda çerkezosmaniye Mahallesi yaknlarnda sa arka aksnn krlmas sonucu bariyerlere çarpp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi.

Kazadan Alian ile araçta bulunan ei Buse Varol ve olu Burak (2) yara almadan kurtulurken, ailenin yabanc uyruklu çocuk bakcs ise olay yerine gelen ambulansla Akhisardaki özel bir hastaneye kaldrld.

Alian, gazetecilere yapt açklamada, yolda seyir halindeyken ne olduu anlamadan aracn bariyerlere çarptktan sonra devrildiini belirterek, Büyük ok yaadk, ölümden döndük. Hayatmda ilk kez kaza yapyorum, verilmi sadakamz varm. Sonra gördük ki aracn aks kopmu. Böyle bir aracn aks nasl kopabilir hayret ediyorum. Büyük ok yaadk. diye konutu

Ana Sayfaya Git