Anadolu Basın Federasyonu'ndan TRT Haber ekibine saldırıya kınama!

İşgal güçleri ilk olarak Aksa'nın kapısında Filistinlilere saldırdı. Ardından saldırıyı görüntüleyen TRT Haber ekibini hedef aldı. Anadolu Basın Federasyonu saldırıyı kınadı.

Haberler 26.07.2024 - 15:49 Son Güncelleme : 26.07.2024 - 15:49

Siyonist askerleri, insanlık dışı vahşetini gizlemek için basın mensuplarına saldırmaya devam ediyor.

Siyonist askerleri, insanlık dışı vahşetini gizlemek için basın mensuplarına saldırmaya devam ediyor.
İşgal güçleri ilk olarak Aksanın kapısında Filistinlilere saldırdı. Ardından saldırıyı görüntüleyen TRT Haber ekibini hedef aldı.


SALDIRI KINANDI
Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, işgalci İsrail, bu vahşeti, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını basını susturma yöntemiyle asla gizleyemeyecek, üstünü örtemeyecektir ifadelerini kullandı.


Burhan yaptığı açıklamada şunları ifade etti; Müdahale sırasında gazeteci olduklarını belirten TRT Haber muhabiri Mücahit Aydemirin telefonuna zorla el koyarak görüntüleri silmesi asla kabul edilebilecek bir şey değildir. Zorbalığın ta kendisidir. İşgalci İsrail güçleri tarafından Mescid-i Aksa kapısındaki TRT Haber ekibine yapılan saldırıyı Anadolu Basın Federasyonu olarak şiddetle kınıyoruz. Saldırıda yaralanan TRT kameramanına acil şifalar diliyor, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git