Ankarada ayrıldığı sevgilisinin evleneceğini duyan şahıs, cinnet geçirerek önce sevgilisini öldürdü, ardından da intihar etti. Ankarada yaşanan bu vahim olay karşısında ölen kızı başında kalp krizi geçiren annesi de kurtarılamadı. Ankara Elvankentte yaşayan 20 yaşındaki Nesrin A.nın erkek arkadaşı Serkan G. ile birlikteliğine Nesrin A.nın ailesi karşı çıktı. Bir süre sonra Nesrin A. ile Serkan G. ayrıldı. Serkan G. ayrıldığı kız arkadaşı Nesrin A.nın başka biri ile evlendirileceğini duyunca Nesrin A.nın yaşadığı eve geldi. Serkan G. ayrıldığı kız arkadaşının ailesi ile konuşmaya başladı. çıkan tartışmanın ardından Serkan G., Nesrin Ayı vurduktan sonra intihar etti. Serkan G. ve Nesrin A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan Nesrin A.nın annesi Nurhayat A. ise kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan anne Nurhayat A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın yaşandığı evde polisin yaptığı incelemenin ardından Serkan G. ve Nesrin Anın cenazeleri alınarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Ankara, Türkiyenin bir ili, başkenti ve en kalabalık ikinci şehri.Nüfusu 2015 itibarıyla 5.270.575 kişidir. Coğrafi olarak Türkiyenin merkezine yakın bir konumda bulunur ve Batı Karadeniz Bölgesinde kalan kuzey kesimleri hariç, büyük bölümü İç Anadolu Bölgesinde yer alır. Yüz ölçümü olarak ülkenin üçüncü büyük ilidir. Etrafı Bolu, çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray,Konya ve Eskişehir illeri ile çevrilidir.
Ankaranın başkent ilan edilmesinin ardından (13 Ekim 1923) şehir hızla gelişmiş ve günümüzde Türkiyenin ikinci en kalabalık ili olmuştur. Türkiye Cumhuriyetinin ilk yıllarında ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanan ilin topraklarının yarısı hl tarım amaçlı kullanılmaktadır. Ekonomik etkinlik büyük oranda ticaret ve sanayiye dayalıdır. Tarım ve hayvancılığın ağırlığı ise giderek azalmaktadır. Ankara ve civarındaki gerek kamu sektörü gerek özel sektör yatırımları, başka illerden büyük bir nüfus göçünü teşvik etmiştir. Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze, nüfusu ülke nüfusunun iki katı hızda artmıştır. Nüfusun yaklaşık dörtte üçü hizmet sektörü olarak tanımlanabilecek memuriyet, ulaşım, haberleşme ve ticaret benzeri işlerde, dörtte biri sanayide, %2si ise tarım alanında çalışır. Sanayi, özellikle tekstil, gıda ve inşaat sektörlerinde yoğunlaşmıştır. Günümüzde ise en çok savunma, metal ve motor sektörlerinde yatırım yapılmaktadır. Türkiyenin en çok sayıda üniversiteye sahip ili olan Ankarada ayrıca, üniversite diplomalı kişi oranı ülke ortalamasının iki katıdır. Bu eğitimli nüfus, teknoloji ağırlıklı yatırımların gereksinim duyduğu iş gücünü oluşturur. Ankaradan otoyollar, demir yolu ve hava yoluyla Türkiyenin diğer şehirlerine ulaşılır.