Barıştırmak isterken öldü

Yeğenlerini barıştırmak isterken kavgada göğsüne tornavida saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Haberler 30.05.2022 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursada Erol Tolar (40), aralarnda borç-alacak nedeniyle husumet bulunan yeenleri Mustafa T. ile Ahmet ve kardei Fatih Tolarn kavgasn ayrmaya çalrken, gösüne saplanan tornavida ile yaamn yitirdi. ki kardein de yaraland olaydan sonra kaçan Mustafa T. polis tarafndan yakaland.

Olay, saat 22.30 sralarnda Gemlik ilçesi Eref Dinçer Mahallesinde meydana geldi. Erol Tolar, aralarnda borç-alacak nedeniyle husumet bulunan Ahmet ve Fatih Tolar kardeler ile kuzenleri olan Mustafa T.yi bartrmak üzere Ata Sokak üzerindeki pazar alanna çard. Taraflar bir araya getiren Erol Tolar, konuarak sorunu halletmesini istedi. Bir araya gelen kuzenlerin tartmas kavgaya dönütü.

KAVGAYI AYIRMAYA çALIIRKEN GÖSÜNE TORNAVDA SAPLANDI

Kavgann büyümesi üzerine Erol Tolar, yeenlerini ayrmaya çalt. Bu srada Mustafa T.nin belinden çkartarak savurduu tornavida, amcas Erol Tolarn gösüne sapland. Erol Tolar kanlar içinde yere ylrken, Fatih ve Ahmet Tolar da tornavida ile yaralayan Mustafa T. olay yerinden kaçt.

çevredeki vatandalarn ihbar üzerine gelen polis ekibi inceleme balatrken, salk ekipleri tarafndan ilk müdahalesi olay yerinde yaplan amca ile 2 yeeni ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldrld. Tedavi altna alnan yarallardan Erol Tolar yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Ahmet ile kardei Fatih Tolarn ise salk durumun iyi olduu örenildi. Tolarn cenazesi savclk incelemesinin ardndan kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tp Kurumuna sevk edildi.

Olaydan sonra kaçan üpheli Mustafa T. ise polisin çalmas ile 1 saat sonra yakaland. üpheli gözaltna alnrken, olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git