Batman'a atanan Vali Canalp göreve başladı

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Edirne Valiliğinden Batman Valiliğine atanan Ekrem Canalp göreve başladı.

Haberler 19.05.2022 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valilii bahçesindeki düzenlenen törende, vali yardmclar, kaymakamlar ve dier yetkililerce karlanan Canalp, polis mangasn selamlad.

Vali Canalp, burada yapt konumada, Batmanda göreve balamann mutluluunu yaadn söyledi.

Beni dounun incisi Batmana vali olarak görevlendirmeyi layk gören bata Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan olmak üzere çileri Bakanmz Sayn Süleyman Soyluya ükranlarm arz etmek istiyorum. ifadelerini kullanan Canalp, devletin temel görevinin halknn refahn, huzurunu ve esenliini temin etmek olduunu belirtti.

Canalp, öyle konutu:

Bizler kendi illerimizin de geliimini hzlandrmak, yürüyenleri koturmak, koanlar daha da hzl klabilmek için sürekli ama sürekli bir ura ve çaba içinde olmamz gerekiyor. Bu çerçevede buradan bütün mesai arkadalarma, kamu görevlilerine unu ifade etmek isterim, bizim üzerimize görev, sorumluluk kamuya hizmet etmektir. Bu çerçevede sürekli yeni iler, uralar peinde koturmu olacaz.

Batmanda yeni dönemde yapaca bütün ileri halkla birlikte, halkla iç içe yapacan kaydeden Canalp, halkn içinde olacan kaydetti.

Canalp, Ümit ediyorum ki burada kaldm görev süresince sizlerle beraber pek çok ie pek çok uraa beraberce omuz vereceiz ve bu ilerden pek çounu bitireceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git