Bayan Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, AK Partili bayan kurmaylarıyla birlikte bugün Diyarbakır'da bir dizi temasta bulunacak.

Haberler 11.03.2016 - 10:03 Son Güncelleme : 11.03.2016 - 10:03

Başbakan Ahmet Davutoğlunın eşi Dr. Sare Davutoğlu, bugün Diyarbakırda olacak.

Havayoluyla Ankaradan Diyarbakıra bugün sabah gelecek olan, Bayan Davutoğluna Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Diyarbakır Milletvekili ve Partinin bayan kurmayları eşlik edecek.

AK PARTİLİLER DİYARBAKIRDA

Havaalanındaki karşılama töreni sonrasında Sare Davutoğlu ve beraberindekiler ilk olarak, İl Valisi Hüseyin Aksoyu makamında ziyaret edecek.

Valilik toplantı salonunda, ikamet ve işleri Surda olan vatandaşlarla yapılan ziyaret hakkında bilgilendirme toplantısına katılacak olan Bayan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra, Surdan göç eden ve bir otelde barındırılan ailelerle görüşecek.

BAŞBAKANIN EŞİ DAVUTOĞLU

Öğlen yemeğini, Diyarbakırdaki Şehit anneleri ve Sur maıduru anlelerle bir araya gelecek olan Sare Davutoğlu ve Ak Partili bayanlar, daha sonra Cahıt Sıtkı Tarancı salonunda organize edilen Kadın Sağlığı Projesine katılım proğramına katılacak.

Bayan Davutoğlunun burada kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.

Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ile Kadın Kolları Başkanı Mukkades Evsenle görüşecek olan Başbakan Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve beraberindekiler akşam yemeği sonrasında, yine hava yoluyla Ankaraya dönecekler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır