Belediye Başkanı’ndan anne duyarlılığı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, son günlerde artan şehit haberlerine duyarlılık göstererek kent meydanlarına billboardlarda kampanya başlattı.

Haberler 22.08.2015 - 16:42 Son Güncelleme : 22.08.2015 - 16:42

İki erkek çocuğu bulunan Başkan çerçioğlunun özellikle Barışta Evlatlar Annelerini, Savaşta Anneler Evlatlarını Toprağa Verirler yazılı mesajı Aydında yaşayan kadınlardan ilgi gördü.

Topuklu Efe lakaplı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem çerçioğlu, il genelinde astırdığı bilboardlarla son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı anne duyarlılığını ortaya koydu. Kendisi de iki erkek çocuk annesi olan çerçioğlu, üstlerinde Barışta Evlatlar Annelerini, Savaşta Anneler Evlatlarını Toprağa Verirler ve Avusturyalı yazar Stefan Zweigin sözü Birisi Barışı Başlatmalı, Tıpkı Savaşı Başlattığı Gibi yazılı afişleri Aydın genelindeki billboardlara astırdı. Başkan çerçioğlunun bu tavrı Aydında yaşayan özellikle anneler ve kadınlardan büyük ilgi gördü. Aydınlı anneler sosyal medya mesajları ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem çerçioğluna desteklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır