Bu acıya yürek dayanmaz!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür devam eden orman yangınında yaşamını yitiren 3 kişiden Osman ve Şehri Kardaş çiftinin alevlere, Delioğlan mevkisindeki evlerinde yakalandığı belirtildi. Osman ve Şehri Kardaş çiftinin cansız bedenleri, mutfak ve tuvalette bulundu. Yangın sırasında kapıların kilitli olduğu belirlendi.

Haberler 30.07.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anne ve babasnn evlendiklerinden bu yana ayn evde yaadklarn ve bu evin onlara mezar olduunu söyleyen Deniz Karda, Babam arad, Yangn evin etrafn sard, yeti dedi. Hemen gelmeye çaltm. Yollar kapalyd. tfaiyeyi aradm. Gelemedim. En sonunda gelip baktmda her yer kül olmu. Babam ve annem içeride yanm dedi.

KS DE YANARAK CAN VERM

Anne ve babasnn içeri girmesine anlam veremediini de anlatan Karda, Koyunlar çkartmaya çalmlar. Aaçlar yannca korkudan içeri saklanmlar. Biri mutfaa dieri ise tuvalete saklanm. kisi de orada yanarak can vermi diye konutu.

Manavgat Cumhuriyet Savclnn, evin kaplarnn kilitli olmasn üpheli görünce otopsi istediini belirten Karda, ilemlerin tamamlanmasnn ardndan anne babasn topraa vereceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git